Premiär

Hej hej!

I dag skulle Sandra och jag ta en premiär tur på våran gullgris Alypso. Han är ju så snäll så vi tänkte att allt skulle gå enligt planerna men det visade sig att Alypso hade helt andra planer... Just ja, för er som inte hänger med så har jag å Sandra köpt en hästapålle:) i Söndags. Han är en gammal man på 26 år, fjording men hur snäll å go som helst å man ska då kunna rida på han men inte i darå e :P  . Vi kom utanför hagen men Alypso å en bit in på gården där han står sen tvärvände han å sprang full kareta till hagen å käka gräs å pratade med Kolga (den andra hästen) tror han är kär i henne faktiskt. Vi gjorde några tappra försök till men han gjorde om samma sak om å om igen.. man kan säga att han har egen vilja och han är jättestark! men lika go ändå! det känns då iaf underbart att få vara med hästar igen!

det blir ett nytt försök i morgon iaf!!! :D







 kompisar



sandra

en del av hagen där han går nu

Julhandlat

I dag har jag å mamsen å barnen vart på barnens hus i Söderhamn och handlat julklappar, blev bara klappar till Nova för 1000kr. Mamma köpte ett pippidockhus så det blev att jag köpte sånt som hörde till: Pippi, Tommy, Annica, Kling å Klang, Lilla gubben, herr Nilsson, säng, bord,stolar å sånt krafs. Sen köpte jag te-set, Emil i Lönneberga box med tre skivor, Rasmus på luffen filmen... sen då?.. kanske va bara de. Hon kommer ju få av andra i släkten åxå så det blir ju mycket. Tim vet jag inte vad han ska få än.. Han behöver ju liksom inte så mycket än de blir väl mer när han fyller 1 år:) . 
 
Sen har vi ju vart på badhuset i kväll å då, simmat lite å myst i lilla:) Va ju inte lika mysigt när jag kom hem å skulle lägga båda barnen själv eftersom gubben badar bastu- Tim skrek från det att vi kom in hemma tills han somna. Nova kissade på sig å grina, jag spillde ut välling över hela bordet lr vatten och pulver som är så lätt å få bort när man inte har en disktrasa (not).. ohhh va trött jag är på att inte ha ett kök!!!!!!!! Nu är ju golvet lagt iaf:)  Men jaa de va drygt ikväll innan dom somna!

I Måndags å i Osdags va jag å V på sor å liten med barnen så jag tog lite bilder jag ska lägga ut:) Nova älskar att vara där å leka hihi.
Har haft utvecklingssamtal på dagis å allt var positivt:P känns bra!

Man måste varklgen passa sig för vad man säger inför Nova för hon snappar upp ALLT man säger! allrahelst fula ord :o

I möre blire till å kika på pålle i hudik:D

Have a underbar kväll ! ♥



 Tim biter på läppen mest hela tiden

Nova med pöjkarne O och R :)




Pics

      De va Tim de ;)

 Å de va Gubben som liten;)





    Tim å Nova i badet:)  (alla bilder är tagna med min mobil så dom är dåliga)

Kärlek♥


10/11

Känns konstigt att skriva 10/11 å, tiden bara rinner iväg! 7 veckor kvar tills tomten knackar på;P Vad ska man köpa till kidsen i julklapp?? vad önskar sig Vincent??, vad önskar sig Mehlin?? , till Nova ska jag nog köpa kläder å Astrid Lindgren filmer å sen blir de väl nå mer. Till Tim vet jag inte... Är ju inte så viktigt när dom är så små han tycker ändå det är roligast med julklappspappret:D .

Jag å "sis" har ju fått lov att ha hästar på forsön om vi vill- finns det nå bättre ställe att ha häst på???? :) . Iaf så sitter vi å kikar varje dag efter pållar på internet. Det står mellan Islandshäst, Tinker/ Irish cob, ardenner å Nordis men ska INTE ha gått nå i trav! Jag har ju varken tid eller pengar nu men när vi väl hittar dom rätta så tänker vi ha dom på lösdrift sen finns det en lada som vi gör till stall. Billigare å enklare. En sak vet jag iaf: Vi SKA ha häst- det är bara en tidsfråga. Längtar efter nåt att pyssla med förutom familjen! å bra träning å:)

I dag har Nova vart på dagis medan jag fick sova en sväng å guuu va skönt de va! De är då Tim sover som bäst när jag ligger med honom annars sover han bara småsnuttar. På em brukar han sova vid 13-13.30 å sen vid 17-18 tiden men idag sov han bara vid 13.30 å då kanske 15 minuter sen höll han sig vaken till 19.30!!! fast han va dötrött vid 15 å bara grina å skrek, å det fortsatte han göra till å från tills han somna nyss då- snacka om vrång!
Hallin va här en sväng:) å sen kom Micke å Nike å lekte, då blev Nova glad kan jag lova!. Nu är det så tyst å skönt, bubben stack iväg å hämta nå slang till köket så vi får varmvatten igen hehe, har rätt mycket disk nu kan jag säga.

Nuuu fick jag skrivstopp..... ...         .... kommer inte på nåt... jag som hade nåt på G... hm..........trött!...


äh, tar å lägger in nån bild då men har inte knäppt nå nyligen så vi får se va dä blir:)


 här va nova lika gammal som tim är nu, sen tim å rå:) våra världens sötaste barn!!!!

 



nu blire houswifes:D



snabbis

Hej å hopp! =)

en snabbis hinner jag väl sätta mig å kluddra ner nårå ord lr? jaa! sen ska jag ner i duschen för jag fryser som attan!

I helgen har gubben å JH lagt golvvärmen i köket så nu flyter det liksom på, har valt vad vi ska ha för matta å så det blir en mörkgrå som ser ut som sten lr klinkers.. blir nog kanon:)
Medan gubbarba jobba va jag å kidsen i Vallstabyn på Lördagen å Nova fick även sova över då det va lite kaos här hemma då hehe, i dag har jag å Tim vart hos mamma å bakat två sockerkakor- en till pappa Jonas å en till pappa Bengt:) Sen va vi till pappsen å sen till Vallstabyn igen å fick jättegod mat!!! ;)
Har även plockat bort en klädBERG i tvättstugan med allt möjligt- NOvas bebiskläder från strl 56- 92/98 som hon har nu, Tims kläder- mina, Jonas å handdukar å lakan å ja ALLT!!!! la allt i sopsäckar så jag ska försöka hinna och orka ta tag i detta i veckan- hua säger jag!!!!...help me...

I möre ska lilltytan på dagis å jag ska plocka med kläder då...

Nu ska jag ta en lång, varm å skön dusch å lyxa till det med inpackning å lite rakning haha! benen ser ut som en regnskog:D

Ha de gött allesammans!

glömde säga att jag va med svärmor på majascafè- SKITFINA SAKER!!!!!! måste dit när köket är klart å spenderabyxorna är på:) jiiihaaa!

Nu tar jag tag i bloggen igen:)

Hej hej !

I dag är det måndag- å självklart mysdag för min del. Vet inte varför det är så men det känns bara som att jag vill gå inne i mina myskläder osminkad å inte göra nåt speciellt, bara mysa med Tim medan Nova har roligt å leker på dagis nån timme=)

I helgen har vi vart på dop i Sandviken för sötaste lilla Vincent;) Jättefint var det å mycket god fika!.
Jonas valde att stanna hemma å få lite gjort i köket så det var kul å se när man kom hem:) . Golvmattan är borta, väggen till matrummet är helt borta (bara en balk kvar) å alla skåp är borta. Vi har bara en diskbank å spis kvar men de sitter löst. Är lite svårt när vi ska försöka ha kvar så man kan använda de samtidigt som man river å så. Igår va jag hos svärföräldrana med barnen medan Jonas fortsatte att riva. Fick jättegod mat å efterrätt:) bortskämd som vanligt är vi å;P .
En sak som vi har upptäckt är att röret som går från toan å de uppe är helt sönder rostat så det kan inte användas utan måste bytas ut.. börjar man med en sak så löper det på...

Jag har inte vart ute å gått nästan nå på sista tiden. Känner att jag inte har lust och ork i det här tråkiga vädret på dom här tråkiga vägarna.  Har inte träna heller...

Tim har ögoninfammation. Har haft det sen i fradags å det blir värre å värre. I morse hade han enstor varskorpa på båda ögonen så han kund einte se ett skit stackarn=( tycker så synd om han så jag blir blödig!. Han är alldeles röd å svullen runt ögonen så han ser sjuk ut. + att han är snorig å då.

igår på fm var jag med vännen J på villavanilj i bollnäs- såååååå fina saker!!!!! tänkte inte köpa nå men såg fem ljuslyktor vid kassan som var tända å de va dom sista så jag köpte alla;)



www.villavanilj.blogspot.com   gå in där å kika:)

nu ska jag hänga tvätt!

ha en bra dag!!!!


RSS 2.0