"hoppa matta"

Nu äntligen har våran lilla prinsessa fått sig en "hoppa matta" som hon kallar det;) . Alltid annars har hon sagt "min hoppa matta" till varenda en hon har sett hehe. Nova kom hem vid halv åtta i morse tror jag (sov hos fammo) sen har hon inte sovit middag men var ändå vaken till kl 22 nästan bara för hon hoppade, å hoppade åsså hoppade hon också:P hihi.
Så roligt att se henne så himla glad!. Vilken snäll far hon har!:) .

Jag har vart hos frissan i dag, ville bli lite brunare eftersom håret blir ju så blekt ändå på sommaren å jag vill ju inte blir vit i skallen:P så hon färgade utväxten brun faktiskt å slingor i samma färg.

Vi har vart å badat i dag, lr Nova badade jag vågade inte eftersom jag såg 4 blodiglar i det där snuskiga vattnet, å igår var sis där å då simmade en snok förbi:/  Men Nova hade skojj:)

Blir inte mer till inlägg den här vackra sommarkvällen, slänger in nån bild i stället;)








Njuter bara

I love this! jag är bara hemma å njuter i värmen! Tim å jag å nova:) i går och idag har vi vart hos mamma å "sue" som Nova kallar hennes gubbe hehe. Nova har badat i deras lilla barnpool och vi har ätit massor av glass å jordgubbar. Om jag fick bestämma så skulle jag nog vara hemma i typ tre år:), fast med bättre betalt då! . Men det känns bra att jag har lite tid att fundera på vad jag ska göra sen, utbilda mig lr jobba??. Å om jag ska utbilda mig, vad ska jag bli??. Skulle inte matte B vara så j-vla svårt så skulle jag veta bättre iaf, det är just det som tynger mig som en STOR klump i magen så fort jag tänker på det. ... skulle tagit privatlektioner, någon som är bra på att lära ut?? :D  . Jag skulle vilja bli barnmorska eller nåt som har med träning att göra, lr hälsa över huvud taget... frisör och makeup artist är två saker som också lockar men det är så krångligt med sån utbildningnär man har barn. Hjälp mig då!!!...

I möre har jag tid hos frissan men jag har varken pengar lr barnvakt, dödsdömt med andra ord.... suck! ja behöver verkligen klippa topparna å färga håret nu!.

Snart är det power meet! jag hade så kul sist så hoppas det blir lika i år!!!. Men risken finns ju att man har för höga förväntningar...

Tim och jag har precis badat;) han blir så stor å har börjat "prata" så mycket å flinar så fort man tittar på han. hihi. Dom växer för fort!. Har ju träffat min brorson å idag, han har blivit så stor å fin! han skulle ha vart lika gammal som Tim men föddes för tidigt så han är hela 5 månader nu! :O såååå söööööt!!!! fasters älskling!.

Här kommer bilder från idag....    :)

              

Mjölk- kossan



I dag börja vi me en bild på lillprinsen:)  Nu är han 2 ½ månad:)

Har inte gjort så mycket i dag, mest vart hemma med barnen å myst. Jo jag har ju tränat lite Å:) Jag kan ju lova att det känns i rumpan å benen av cross trainern! är nöjd med den!
Vi vet fortfarande inte vad det blir i möre när det e midsommarafton, men det spelar då ingen roll för mig, känns inte så speciellt tycker jag e. Man får se vad det blir helt enkelt:)

Ikväll har vi grillat fläskfilé som vi bankade ut först å till det blev det sallad, bea å champinjoner såklart:) sååå gött!!!
Just nu är "D" och nån mer kille här å hälsar på, å dom sitter förstås å pratar om sina fina raggarbilar ;) hehe. Tur nån har en hobby iaf... Ja, jag har ju träning ja då men i framtiden ska jag ha häst å hund å:) . Just nu är jag väldigt taggad att träna, fast jag äter ändå precis vad jag vill å känner för. I dag köpte jag godis, den nya sommarchokladen med jordgubb(mums) å äpple & kanelglass:) sen åkte bubben å köpte chips å dip:D , man lever bara en gång!. Åsså dricker jag självklart cola;P    .

Hoppas inte jag blir lämnad själv i slutet av kvällen, de tycker jag inte om. Känner mig som en mjölkkossa som bara ammar å snyter ungar hehe. Men snart så, får jag å;) . Vill ju inte dricka mig full när jag ammar precis, det finns ju dom som gör de å.... ..

Nu kom min väns karl "M" å, synd inte "J" va med, men hon är väl hemma med deras söta dotter kanske:)

Nu ska jag sätta mig med grabbarna, fast dom kanske vill vara själv å prata bilar å sånt hihi.

Snart vill jag hitta på nå!!!

Hare:) !


oh happy day!

igår va jag å hälsade på min käre far å hans fru, hon hade gjort jättegod sockerkaka som vi gotta oss på:) . på kvällen kom svärmor å hjälpte mig natta barnen- tack för det!. sen kom  hallin å såg på "desperata hemmafruar" med mig:)
i dag har jag först vart ute på prommis å sen städat bilen medan nova va på dagis. När jag hade hämtat henne skulle vi ta bilen till n och hennes dotter n:) , men då starta inte bil-fan... less jag blir på detta batteri..så vi tog en prommis dit, tur det inte e långt för Tim skrek hela vägen i vagnen. när vi väl va där hoppade nova i sängen hala tiden utan att lyssna på varken n lr mig när vi sa åt henne, å sen när vi gick hem skrek lilleman hela vägen då också, kul va!.
När jag satt vid datorn så hörde jag att någon smög vid ytterdörren å in kom min lortiga rörmokare till prins;) oh happy day! jag blev genast på strålande humör:) en dag tidigare hihi!.
nu har jag inte tid å blogga nå mer för jag har en grinkuse i knä å;)

blir lite bilder i möre, gick inte nu e...

ha de gött!

yra jag..

Måndag...

Vi var ju på "crusing-grillning" i lördags å därefter på crusing. Vi hade tur å fick åka med A och S i deras impala:) var roligt fast det var kallt. Innan vi åkte hem körde vi hem Jonas kusin å sen drog vi på max i samma veva där vi hittade min lilla partypingla å körde hem henne å då:)

På Söndagen var vi till svärmor å firade hennes födelsedag. Trevligt trevligt!. Sen var vi bara hemma å slöade, vi var så himla trött både jag å Jonas. Ändå sov vi till 12 för svärföräldrana hade Nova;) , men ändå så va vi ju uppe till halvtre å sen vakande Tim vid sju å var vaken ett tag å så.

Känner mig knepig i dag, lka som igår: jättetrött å yr på nå vis, ville inte kliva upp i morse. Är ju så trökigt väder å så vi håller oss då inne i dag.
Hade tänkt åka till granngården å köpt nät till mina smultron å jordgubbsplantor men jag har fortfarande inte fått nå pengar så här lever man på ica-bonuscheckar. Suck.

Tror Nova tycker det blev lite tomt utan Åsa också. I morse frågade hon efter henne å då sa jag att hon är hos sin matte, då sa hon:  Novas Åsa!! :(

Nä fy jag läre ta en järntablett å lägga mig på soffan. ska nog börja med dom igen, man blir ju mycket piggare.

hej hej så länge!

 kan jag få nå förslag på vad jag ska göra hos frissan när jag ska dit den 25e? :)  . så här ser jag ut nu.


Med sorg i hjärtat...

Känns såååå tomt här hemma nu!. Jag har med sorg i hjärtat lämnat tillbaka "min" kelgris Åsa. Valde att göra det därför att det kändes fel att göra nåt som inte Jonas ville. Han sa ju att jag fick göra som jag ville med henne men om jag ska ha en hund så vill jag att han ska vilja lika som jag. Om han ska ha hund så vill han ha en tax, så vi får väl se hur det blir... Men Åsa är världens snällaste både mot vuxna,barn å andra hundar, precis som rasen är känd för, så är det någon annan som är intresserad att ta en 4-årig tik på foder så hör av er:)
Sen kändes det fel även för att min lilla katt inte vågade gå in på nästan två veckor för att Åsa var här. Å jag tror att Åsa skulle ha ätit lillekatt till lunch om hon fick chansen fast hon bara ville leka säkert.
Ja sorgligt var det att lämna henne iaf, men jag vet ju att hon har det bra där.  :)

Till nåt helt annat: jag ar inte fått mina pengar från skatten! jag är så himla fattig nu så det vore behövligt må jag säga:)

I kväll äre crusing i Ljusdal så först ska vi åka finbilen på "crusing grillning" i Vallsta å sedan dra vidare till Ljusdal, men dit kanske vi åker i BMW eftersom inte Novan är riktigt laglig än:)

Jag tänker på dig min kära syster, du måste ha det jobbigt nu. Du ska veta att jag alltid finns här för dig!. Love you!.


På två veckor blev man så fäst vid vovven. Hundar har verkligen något speciellt. ♥


Hoppas ni får en trevlig lördags kväll!



   







Beslutsångest

Jag har beslutsångest över en väldigt liten sak: ska jag träna ikväll lr inte... :D  . Behöver ju men är så trött i mina ben. Får kanske bli några sit ups i stället (?) . Bara hoppas på att Tim å Nova fortsätter sova.

I dag har Nova vart på dagis 8:30- 13:30. Maria å Sofia har vart här å sen har man ju vart ute å gått, ätit mjukglass å godis å Maria lagade jättegod mat. Hon är min alldeles egna lilla hemhjälp haha! Å hon är så go med barnen. Vi har vart i lekparken å lekt lite också såklart:) 

Vet inte hur jag ska göra med Åsa, hon är så snäll å lydig å så, men min stackars lilla katt vågar inte vara hemma nånting. Hon vågar knappt gå fram till mig när jag är ute.. Måste ta mig en funderare...

Näni, om jag ska träna måste jag göra det NU, för guu va trött jag är!!!

Hade inget spec att skriva.

God natt å sov gött!


Miss U Jonas!

nu skriver jag igen

japp, nu skriver jag igen, det blir sådär med lite mellanrum så jag antar att många tröttnat på att ens kolla om jag har skrivit nå. (?)

Det där med att träna går inte sådär susen som man vill att det ska gå, men man får väl börja lugnt så det kanske e bra att det blir så nu. Barnen tar rätt mycket tid på kvällen å det är ju då det brukar finnas tid till att träna. Men idag har jag iaf stått på cross trainern i en halvtimme å det blev bara 170 cal:/  . Har ätit en jättemuffin jag grävde fram i kylen som jag bakade för någon månad sen med chokladbitar i, den va riktigt smarrig ska jag tala om;) synd det inte fanns någon med hallon å vit choklad kvar (eller tur?). Det är ju sååååå gott!!!.

Jag har lånat hem en vovve som är av min favorit ras : engelsk staffordshire bullterrier:) . Åsa heter hon å är fyra år:) . Anledningen till att jag älskar just den här rasen är för att dom är liten å lämplig men ändå inte en "mesig" hund. Man behöver inte vara rädd för "fula gubbar" när man går med henne inte. Mycker muskler på en liten hund. Sen kallas dom "the nanny dog" i England å det säger ju en hel del om hur dom är med barn. Å för att skryta lite mer om rasen kan jag ju säga att den har väldigt bra päls, kort men inte som kryper in i kläderna som det blir av andra korthåriga raser, den har en annan sorts päls. 
Åsa är hur snäll som helst! går inte förklara hur snäll hon är. Det enda dåliga är att hon älskar att jaga min lilla stackars katt, och att hon fiser väldigt mycket och väldigt illa:/  . Har inte bestämt mig än om jag ska behålla henne på foder men än så länge går det ju bra. Det är på två sätt: jättskönt att inte ha någon hund att behöva tänka på som ska ut i alla väder å hur man än mår själv, men man blir mycket mer aktiv med hund åsså är det himla roligt!.
     

Måste skynda mig lite nu för jag har en känsla av att Tim vaknar snart. höll på från kl 18 till kl 21 å natta barnen i kväll, såna ggr är det inte nå kul å vara själv.... Men ibland kan det ju vara skönt också att veta att det blir ännu mer kärlek när han kommer hem än när man har varann hela tiden (även fast det är mycket då å) ;)

Måste ju berätta att jag har åkt finbil i helgen å:)



 Mitt ♥



 Jag & Nova


 Tim två månader


 Tim med kinderna å en trött Nova med Tims napp:)

RSS 2.0