jiiihoooo!!!!!

-Jag fick förlängt vikariat!!!!! :D Skönt!!!!

Annars är vi förkylda här hemma, å vem är inte de i dessa tider? usch! hostar nog upp mina lungor snart!. Skönt att jag inte känner någon smak iaf! kan jag ha en chans att gå ner nåt hg lr kg ;) Kostade för första gången på mig en Ben & Jerry´s glass på burk å det lilla jag kände av smaken var den jättegod men tog bara några tuggor sen kändes det värdelöst att äta om man knappt känner hur det smakar!..

Trött är jag på att ha pållarna på lösdrift nu!, vi har en lada lr vad man ska säga som dom får gå in i med en massa halm att ligga på, mysigt!- MEN dom kissar å bajsar där inne!!!! såååå trött på det!!! varför ska man göra det i sängen liksom? :/  . Vill ha ett stall över vintern........... annars är det skönt med lösdrift..

Gubben är hemma och är sjukskriven, det är skönt! fast det är lite synd om han också men skönt ändå.
Igår var jag å sis med barnen på badhuset, så himla skönt att Tim äntligen gillar att bada igen! det var hårt där ett tag när han var livrädd för vatten. Nu vill han inte kliva upp ur badet nästan :)

Känner att jag vill hitta på nåt! ni vet en sån där rastlös känsla att nåt måste hända snart! har lite planer för mina tankar med ;)
Snart är det jul å!!!! va myyysigt!!! vill handla pynt ja nu juu!. Tror bestämt att vi blir hemma i jul, bjuder hem folk i stället :)


Nu vill Nova att jag ska titta på film med henne så jag hoppar väl till soffan för en titt på "flykten från hönsgården" :)






fullt ös!

här äre fullt ös! jag jobbar mycket, har barnen själv på veckorna då gubben är borta, har syster ysters hund nu och hästarna. Som tur är: har jag ulla och mamma som hjälper till med barnen, hästarna går på lösdrift och har ensilage, hunden är lugn trots att hon fått rätt lite motion senaste två dagarna... allrahelst idag då det är så kallt!!!.

I natt som var började Elsa (hunden) å morra, jag höll på att skita på mig! hon kollade heöa tiden mot dörren in till sovrummet men jag tog mig modet att följa henne ner så hon kunde söka igenom huset och då var det inget förutom att det lät från ett fönster som vi har täppt igen med frigolit typ för att det har vart på lagning. Rädd blev ja iaf när man vaknar av ett högt morrande....

Idag har det vart mycket filmtittning då jag lånade ett gäng filmer av sis nu när hon är i kenya är det bäst att passa på ;) så vi har tittat på Nils karlsson pyssling, Landet för länge sedan och Barnen i Bullerbyn :)
Hallin kom även förbi så vi tog en sväng till bästaste Majas café och där hittade jag tekoppar som jag köpte. Dom invigde vi såklart när vi kom hem.
Lääängtar tills julsakerna kommer fram på majas!!!! :D

Värsta tiden är NU! klockan är ca 17 och barnen börjar bli lite småtrötta, kallt ute så jag vill inte ut!!! måste iaf handla så då slår vi väl ihjäl lite tid iaf hehe.

JUST JA!!! Va ju på horsemanship kurs i helgen!!! kul å lärorikt fast det var inte lätt minsann!! men barkan va duktig lilla gumman. Ska iaf hitta en lämplig hingst till henne tills nästa sommar/höst :) sen blire förhoppningsvis bebis! :D

Måste handla nu...burrrrr va kallt!!!!!!!!

tack å hej!!!

p.s bilder kommer med nästa inlägg!




Jobbar :)

Det är precis vad jag har gjort mest dom senaste två veckorna: jobbat! känns jättebra! har vart lite överallt, i bollnäs på olika ställen, i rengsjö och i arbrå. Har fått ett vikariat nu från 12e- 29e- jätteskönt!!! det är på 75% så då hinner jag med barnen mer å :) . Jag får lite hjälp med Barki nu när jag jobbar så mycket så hon får komma ut och röra på sig och bygga muskler, en jättebra kille som har hållt på med hästar vädigt mycket!. Så nu slipper man det dåliga samvetet! Han är så snäll och det märks att barkan gillar han!. Meen idag ska jag rida med sis, vi tar en långtur tror jaf :) *längtar* .

Tim är förkyld och har vart de i flera veckor nu, tänder på g med. Nova är det bara bra med, fast hon har haft ont i magen några dagar :/ vet inte vad det är.

Har vart en mysig helg, jonas och jag har vart själv å bara tagit det lugnt, myst och lagt oss tidigt. Vi är både lite krassliga vi med, men vi hjälper varandra :)

Min älskling har köpt en sak som gjorde mig SKITGLAD!!!- en torktumlare! skitskönt!!!! allrahelst nu till vintern! :D

Fick även ett par skor av han igår efter att vi vart på rally i Eriknäsbo hela familjen  bortskämd jag:D! letade sånna i valbo, ett par vanliga skor som är varma men hittade inte nå som jag fastnade för, men i bollnäs hitta jag :) svarta vanliga typ gympaskor som jag varmfodrad med sånt som ser ut som hår :) skitmysiga!.

nä nu måste jag byta om till ridkläder :) 

 

RSS 2.0