Höst

Nu kan man väl säga att det är höst på allvar iaf! -Härligt! :) Tcker det är så mysigt med fina höstdagar å likaså kalla höstkvällar när vi sitter inne å tänder ljus å dricker te,kikar på film å kanske eldar i öppna spisen:) myyyys!.
Igår em var jag ute å gick med barnen i vagnen, vi gick till skogen å förbi nytorp som Nova tycker är så kul! Det var bara fåren som var ute, kossorna hade fått gå in i värmen.

             

 

Nova har framförallt blivit så duktig att prata, det har gått så fort med de sen hon fyllde två för då sa hon ju inte så himla mycket, sen är hon jätteduktig med pottan, hon har bara blöja på natten nu:) visst händer det olyckor iblande men det är inte ofta!.

ikväll ska hela familjen gå på badhuset å ha det lite skönt förhoppningsvis:)

 

Trevlig helg!


Lääängesen

Skriver lite kort...

Känns som de är långt mellan gångerna jag skriver här nu. Har väl mycket annat för mig bl.a är jag mycket på facebook å annars ser man väl på tv på kvällarna. På dagarna försöker man väl hinna med å plocka disk, dammsuga å lite sånt. Nova är på dagis mån-tis-tors så då softar jag å Tim för det mesta:) .
Vi har inte kommit nå kängre med köket men jag hoppas de händer nåt nu i helgen!. Är så less på detta nu, finns ju inge bänk å hålla till på precis....

I dag har vi vart uppe på "stor å liten"- är typ som öppna förskolan kan man väl säga. Det börjar med babysång å sen fikar vi å barnen leker så mycket dom orkar:P . Efter det for vi hem till min mor, vi va ute å gick å tittade på tjurar som Nova tyckte va kul såklart å sen åkte vi hem å laga mat tills gubben kom hem:) Ja, å efter det gick jag å Hallin en långprommis-skööönt! men jag är trött i fötterna eftersom jag har skitdåliga skor!. Blir till å köpa nya på fredag men då hittar man väl dom som jag har tappa bort säkert, å dom va ju typ ny dom!..
Sen har Tim badat å Nova har fått höra saga:)

Nu blire myyys:) 


 Tim 5.5 mån



 Nova 5 mån

Fredag

Ja då va det helg- igen:)
Tur ja har som har helg jämt nu för tiden hihi..hohohaha... ;)

I dag har jag å fammo vart på badhuset med barnen, det var första gången för Tim å det bättre än jag trodde, han sa inte tt pip p hela tiden, tyckte bara att de va kul tror ja:)

Gud va jag skulle behöva nya kläder! men de är väl bättre att gå ner lite mer innan man köper nytt. Har inte blive så mycket springa nu sista dagarna- inte nå alls faktiskt för min kära syster är borta, å annars är det ju hon som är barnvakt:) Näman på söndag läre ja väl... tror ja.... Jag ska då iaf träna på cross trainern:)

Men om jag skulle ut på altan å va lite social med grabbarna ja å då;) kanske bjuda på hemgjort vin(?) måste väl ha någon som är försökskanin:P

ha en trevlig kväll da!!!

 

68.4

Hej å hallå denna lördagskväll!

har inte tid å skriva egentligen för jag ska bada å lägga knytena mina innan hallin kommer.

Nu väger jag 68.4- skapligt nöjd! ;) när jag var gravid vägde jag över 90 å när jag vägde mig nån dag efter förlossningen vägde jag 77. hihi. Vad har jag gjort då? jo jag har ammat, sprungit, vart ute å gått å en sak jag tror spelar stor roll är att jag har druckit en kopp välling till frukost i stället för ätit yoghurt eller mackor å sånt.

ha en trevlig kväll! :)

RSS 2.0