Långa dagar ....

.....Är vad det går mellan varje inlägg:)  . Man är så mycket på facebook nu för tiden, så fort man har tid över typ.

Dagarna flyter på som vanligt iaf, börjar väl vid halv sex- sex för då vaknar Tim (om inte tidigare) sen på mån-tis-tors går Nova på dagis mellan halv 9 å halv 2 , då brukar Tim å jag bara vara hemma å slöa, städa eller ränna på stan:)
När man har hämtat Nova brukar vi knäppa på en film, teletubbies, i drömmarnas trädgård, lotta eller pippi, fast pippi har gått sönder (skönt) . Läre köpa lite astrid lindgren filmer i julklapp åt flickan min.. innan pippi va trasig gick den varje dag i ca 1 år..
ja iaf så lagar vi mat tills bubben kommer hem, efter maten brukar vi hälsa på någon eller fördriva tiden på annat vis tills läggdags som är vid halv sju-sju för Nova å halv åtta för Tim.. Tim sover middag vid 09, 13.30 och 16 ungefär... å de gör han ca en halvtimme..
de var våra dagar:P

Kom på att jag läre hänga tvätt nu:/   har sängkläder i maskin som ska hinna bli torra till läggdags, hur nu det ska gå till (vill ha torktumlare!!!)

ha det så bra!!!! :)


           


våra fina barn♥

 






Fotot: Maria Elgh


träningsvärk!

I dag är det 11 dagar sen vi beställde kök, å det kommer vilken dag som helst nu;) hihii! . Men det är en hel del kvar att göra innan vi kan sätta in det, vi måste riva allt och lägga in golvvärme å golv å massa krafs.. hoppas bara att det går fort när vi väl satt igång! lääängtar såååå!!!! =)

I dag är Nova på dagis å jag försöker tvätta upp så mycket som möjligt å plocka lite med det vardagliga som disk å kläder som ligger lite här å där.. Det ser ut som ett bombnedslag i Novas rum vilket det gör varje dag för hon pysslar nämligen rätt mycket om kvällarna när vi har lagt henne:) hon bäddar över kläder på dockor å nallar på govlet så dom ska sova, å sen tar hon ALLA böcker i sin hylla å lägger i sängen å på golvet. hehe. Vi läser ju saga för henne varje kväll nästan men hon ska minsann läsa själv sen när vi gått ner hehe. Gullig är dom små liven.
 
är ofta trött på dagarna nu för tiden eftersom tim gråter ett tag ca 1-2 ggr på en natt, han är bara förbannad liksom innan han somnar om, å sen kommer nova in å trängs lite varje natt, men i natt fick jag henne att somna om i sin säng.

tränade på gymet för första gången på över 1- 1.5 år i tisdags, ooooh vilken träningsvärk i armarna ja fick da!! men jag längtar tills nästa gång!.

känner mig jävligt fattig så jag skulle nog inte tacka nej till att börja jobba någon gång på en helg, allrahelst nu när det ska bli jul å vi ska göra kök, VILL HA PENGAR!!!!...

har ju funderat över utbildningar å ja, men det finns inte så mycket i gävle å sen funderar man över om det verkligen är värt de? plugga flera år å inte ha nå pengar, dra på sig lån, ja sen får man en utbildning men finns de jobb för de man blir då?? .... ja vi får se hur jag gör i framtiden....känns olika olika dagar....

lite bilder lägger ja upp så fyller ja ut lite:)

     


RSS 2.0