Sjukstuga

Hej!


Här hemma har vi sjukstuga, Nova har snuva å jag har snuva och hosta. Känner mig tjock i halsen..
I dag åkte gubben till sthlm. Tycker synd om han när han måste kliva upp kl halv fyra å sen köra i tre timmar!.. Å sen jobba 12 timmar..
Tur en annan e ledig i dag. Det förtjänar man när man har jobbar hela helgen!. Så skönt att bara vara hemma med lilltytan å mysa, fast just nu söver hon:)
Det står lite disk och så på bänken men jag orkar inte ta tag i det nu, så jag skippar att gå in i köket å se röran. Nä, jag läser hellre gravidtidning å sitter framför datorn en snabbis. Tar jag disken sen när nova vaknat å blivit pigg.

Blev inge take off i lördags, i stället blev vi bjuden på jättegod mat hos svärföräldrarna:). Så igår va vi på take off i stället med J å E . Hade ju längtat efter laxen där men eftersom alla andra tog planka, bleb det de för mig med, å det var asgott!. Älsar att äta där, det är alltid så gott (men dyrt).
Svärmor hade gjort fick hos oss när jag jobbade igår,( Tack:) )  men när jag skulle ta av den i dag hade bubben tagit all sås till sina matlådor :( . å sås måste man ju ha! . Får göra en till i morgon i stället...

Från mat till barn... Fattar inte hur alla strumpor å vantar kan försvinna!?! . man hittar en av alla par.  Sen har jag kommit på att jag läre köpa tossar åt nova som hon kan ha när hon sover i vagnen, för hur skönt är det att sova med skor då? dom bli ju kalla.

Jul,  jul strålande jul, jag längtar!!!. ska beställa lite ur jotex, de va mycket fina julgardiner i den nu!.
Ska bli kul att låta nova få åka pulka å:) det tyckte hon om i vintras iaf. 

Tror jag känner bebben ibland, känns som lite fladder några ggr om dagen, fast ytterst svagt, men ändå!. Känns liksom att något rör sig där inne.
Hua va trött jag är. Jag har också ganska lätt för att få kväljningar, som när jag hostar mycket eller när jag bortsar tänderna. Sen kan man må lite illa när man går in på ica än å, bara för man mådde dåligt när man jobbade där.

I morgon kväll ska jag ta med Nova till badhuset första gången för säsongen:) . Hoppas det går bar, hon älskkar ju att bada hemma och ute, men det va längesen vi va på badhuset nu. Tur vi gick på babysim för hon bryr sig inte om man häller vatten över huvudet på henne, å sen fick hon dyka ute i somras:) .
Hon härmar en allt mer nu. När man säger en sak , sen säger man :kan du säga det, då försöker hon så gott hon kan att härma.

Puss

Lördag

hej hej!

I går åt vi på Esplanaden när jag kom hem från jobbet ( va meningen att bubben skulle laga mat) å I kväll ska vi äta på Take off, MUMS!!!! vilka gottagrisar vi är!:) . Fast bubben e värst för han åt även hamburgare i förrår, igår å i dag:-O . Ja+ tacotallrik på "esplan" å säkert en planka blire på take off om jag känner han rätt hehe;) . Å ändå går han inte upp nå!!!. Jag ska iaf äta lax med pressad potatis å sås. sååååå gott!!!.
Ja jag har ju som sagt jobbat i dag, å vad innebär det?: läst tidningar, bakat, fikat nybakt sockerkaka, kikat på tv, å lite vårdarbete:) lättförtjänta pengar! Hoppas verkligen på att få stanna där, L som jag jobbar hos är så himla snäll å!. . Det ända man saknar, är att parata med någon förutom L. Tur att man är dubbel assistans rätt ofta, men bara på veckodagarna.

Vet inte vad det blir i kväll, men jag tror det blir en lugn familjekväll:)




                                  


Ha så kul i kväll!

v.14

hej hej!

Nu är iaf Nova frisk!, å mamma har ont i halsen. Värst va det igår för då hade jag verkligen migrän. Bankade i skallen å kräktes:( . Inte kul.
 I dag ska vi träffa Lina å Théo iaf:) . Blir nog en prommis om vädret håller i sig! Har ju vart så himla fint dom senaste dagarna.

Igår gick vi in i v.14:) . Känner inge rörelser än, men det kommer väl om nån vecka. magen växer iaf:) .

I dag/kväll kommer bubben hem! längtar!. igår saknade jag han som värst när jag va dålig! . Åsså när man la sig i sängen såklart...  :)

Ja, det blev inte så mycket intressant skrivet, men jag lägger väl ut lite nya bilder snart iaf, i kväll eller i  morgon.

have a nice day!


39.4 i feber:(

hej hej!

I dag skulle ju jag ha jobbat 6:30-17:00, men vid tio ringde dom fån dagis å sa att jag hade en väldigt sjuk liten flicka där:( hon hade 39.4 i feber våran lilla prinsessa... Fick ändå vänta på att en annan skulle komma och byta av mig, å hon måsta vänta på att någon skulle byta av henne på hennes jobb, så jag kom till dagis vid elva, men då hade hon sovit sen jag pratade med fröken. Men man kände sig väldigt stressad å bara ville hämta hem henne.
När vi kom hem la vi oss på soffan å myste å nova slumrade ett tag. Vi har legat på soffan i princip hela dan, så det har vart skönt. Ska vara hemma med henne i morgon med sen är jag ledig fram till på lördag.

I morse åkte bubben till sthlm vid fyra (som vanligt) , ås en kunde jag absolut inte somna om, bara för att man hade ställt klockan på tio över fem så låg man å tänkte hela tiden att snart ringer den nog.. Tur han snart slipper kliva upp den tiden å åka bil i tre timmar!.

Jag har fortfarande inte gått upp ett dugg sen inskrivningen,¨å är riktigt stolt! *peppar peppar*. Det kommer, jag vet, men sist hade jag gått upp några kilon vid den här tiden. .. Hade ju gått upp några kilon inna jag blev gravid, men det är ju inget som stör mig iaf.

En vän vid namn M ska flytta tillbaka till bollnäs efter att bott borta ett tag, så det blir kul!. Hon har en dotter som är nästan lika gammal som nova, sen ska hon få en till närsomhelst:P hiii så spännade!. Så kul att man har lite vänner som har barn:) .

Nää, nu har jag inge mer å skriva för i dag tror jag.. Jo, att jag är grymt sugen på maxmat:) .

Åsså vill jag att ni ska sova gott nurå:)

Kiss Kiss!


träna upp konditionen

Gud vilken dålig kondition jag har! Är väl för man aldrig e ute å går som man gjorde förr. Måste verkligen träna upp den nu!.
Man blir väl lat när man kan ta bilen vart som helst.. fast för det mesta så går jag ju å handlar iaf:)

Längtar redan jättemycket efter våran yttepyttelilla bebis!. Sen är det så kul att min brorsa å hans tjej ska ha typ fem dagar före oss!. Man har mycket att prata om. Är ju såååå lång tid kvar!!! Å UL först å främst den 20/10. En hel månad kvar till de liksom....
Men man får tänka positivt: de inte långt kvar till jul, bara tre månader, å vid jul är det bara tre månader kvar till bebiiis:D .
Jag drömmer ju så knepigt jämt nu för tiden, som i förrgår natt drömde jag om en massa spöken så jag var jätterädd när jag vaknade hehe, sen i natt drömde jag att jag inte kunde amma nr2. .. nästan varje natt drömmer man nå konstigt som ändå känns jätteverkligt.

Har vart ute å gått i dag med nanna å mella, blev en riktig långprommis, sen svängde vi in uppe vid gamla netsmans å köpte godis å getost:) . Man kände sig riktigt trött i benen när man kom hem iaf. Skönt att känna att man har gjort nå. Va ute å gick med svärmor ågår kväll, då gick nova jättelångt själv!.
Vad anser ni: ska man köpa syskonvagn eller räcker det med en ståbräda till nova att sätta på vagnen??. Hon hinner precis bli två år innan nr 2 kommer... å är det någon som vet någon bra syskonvagn i så fall?.

Nova fick en cykel igår av sune, mammas karl. Nova blev glad över den såklart fast hon inte kan använda den än, eller jo, hon kan sitta på den å jag puttar på:) . tack för den säger hon!.

Nu ska jag ta det lugnt medan lilltytan sover:) .

Ha en fortsatt bra dag allihopa! 

efterlängtad:)

den här ska jag få i slutet av oktober:D Längtar!


rabblar på ja som vanligt:)

  NR1     NR2   NR3    NR4
Ja här är lite olika hårfärger å frisyrer. Nr fyra va nu sist de då, VÄLDIGT ljust! Jannica fick fria händer, jag blev jättenöjd med klippningen (fast de blev kort) men håret känns så mycket finare nu, inget slitet alls. Men färgen känns lite för ljus för min del, men det brukar ju bli bättre efter någon tvätt sådär:) . Tycker nog att NR1 är snyggast, men obekvämast. Luggen var ivägen hela tiden när den började växa lite, vilket den gjorde på en gång. Jannica har gjort håret på alla bilder, tycker hon är superduktig!. Men nästa gång blir det lite brunare slingor i iaf...


Jag vet att jag ser jättetrött ut på sista bilden:) men de är jag å! jämt!. hoppas det går över snart..

Har inte känt nå sparkar än. Tyckte jag kände som bubbel i dag, men det slutade med en brakfis:P  . Med nova såg man ju utanpå magen i v.15! inte undra på heller med den lilla vildingen:)

Bubben kom hem i dag å va förkyld stackarn, så han la sig samtidigt som nova, vid halv åtta ungefär. .. Vräkte i oss snabbmat å i dag. Hamburgare till mig, tacos till bubben, å pizza till nova:) hon åt som aldrig förr, å rapa, å åt, å rapa osv...:)
Tycker hon är så himla dålig på att äta annars nu för tiden. Nån mer som har en unge som äter som en myra? (om de inte e pizza). makaroner å bacon med ostsås har hon åxå som favvo, men man kan ju inte ge henne samma mat jämt e.
Har iaf en tid nu hos bvc den 15/10, då är det sprutor åxå. Hon har inte vart på bvc på ett halvår!!! skulle ha vart där vid 15 månader kntrl men den tiden missa vi sen har vi inte fått nån ny tid fören nu!.

Har jobbat ihop en stadig lön nu i september, som jag får i oktober så då ska jag köpa en sak som jag har tänkt köpa hur länge som helst! : en cross trainer! jihooo! :D . Längtar!!!. har ju viljat haft en sån lääänge nu. ska kolla på intersport i morgon å beställa, om det går att beställa nu fast man vill ha den i slutet på oktober?.

Känns som att man måste träffa lite vänner som det var en evighet sen man träffa, dig lina, å dig anna, å hanna!..

Min far ska flytta till vallsta:) han har tidigare bott i iggesund å nu i strängnäs, så det blir kul!. 



Tytan genom tiderna:)


                           


trevlig helg!!!

snabbis

blir bara en snabbis i kväll, e så jäkla trött, som alla andra kvällar. men det är extremt när man vet att man ska upp tio över 5 å:-O .
I morgon kommer min gubbe hem;) jihooo!. längtar!.
Ska lägga ut bilder på min nya frisyr i morgon, så ni får kika in då:) .

gick in i v.13 i dag! guu va fort det går ändå!. känns spännande att ha en växande familj:) . Det bästa som finns är när gubben klappar å pussar på magen:) . Känns underbart!.
Att få barn får en verkligen att "växa som människa" man blir en helt annan person, mer mogen om inte annat!. Det sätter åxå förhållandet på prov, å de tycks ju gå bra här iaf;) .
 Kanske finns dom som tycker att man är tråkig för att man inte vill dricka å festa å så, sen man fått barn, men jag känner att jag inte vill dricka när jag har nova, för barn känner av! det gör dom verkligen!. Ser liksom ingen mening med det heller ja.. Känns bara onödigt. i så fall när man har barnvakt då..
 vet inte varför jag kom in på det men jag tänkte bara på ansvar å så...

nä  nu ska jag vänta på att bubben ringer å säger god natt, han har nämligen vart å åkt båt med dom han jobbar åt, å blev bjuden på tre rätters den lycko-osten!:)

Usch, nä jag får skriva nåt roligare i morgon , har liksom så dålig fantasi nu när jag är trött...

Sover tillsammans med tytis i natt hihi. gooosigt!. Är ju lite mörkrädd å ja.. just ja! ska berätta en sak om de å i morrn.

gnatt allesammans! ;)

Trååååkigt!

Har vart så himla trååååkigt i dag! Har jobbat mellan 8-16 å tiden går sååååååå saaaaaktaaaa..... hann nog kolla på klockan tre ggr på fem minuter flera ggr! en timme känns som tre timmar.
Fast jag trivs ju på jobbet som jag har nu, helt klart, bara det att dagarna blir så långa. minsta passet man jobbar är på 8 timmar å sen är dom andra på antingen 9 eller 10.5 så pengar blir d iaf :)

Igår var nova i hos farmor å faffa medan jag och bubbs gick och åt å sen va vi på bio på Arn. tycker tvåan va bättre än ettan faktiskt.
Novis har vart med fam å faff i dag med, så bubbs fick jobba lite med garaget han håller på å bygger, å jag jobbade då. Sen åkte vi hem till dom och åt jättegod mat:) . Nova hade dock inte sovit nå middag så man kan väl inte kalla det matro precis. Har precis lagt henne nu så hon ligger uppe å smågrinar med jämna mellanrum. Förstår inte varför det är så lätt för andra att lägga henne men inte för mig...

I morgon ska jag till Jannica å färga å klippa håret. Tänkte ju fösrt att jag ville göra en jätteförändring, färga det jättemörkt eller nå, men jag trivs ju ändå bäst i det ljusa jag har nu. Sa till Jannica att hon får fria händer (om jag vågar) annrs färgar jag nog bara slingor i utväxten..?.. någon som har något förslag??.

Igår efter vi hade vart på bio åkte vi upp till Johan å emelie å umgicks lite. så skönt att träffas å bara prata!. Sen är hennes föräldrar så himla trevliga åxå:) , så det är kul atta bara sitta å prata med dom med!.
Vet att jag skriver allt lite i oordning men jag rabblar bara upp allt jag kommer på ja hehe.

Tror jag ska ta med Nova och åka till bollnäs i morgon. ska gå på åhlens och köpa en dvd med moraträsk. Hennes lilla kusin har en sån å när vi är där brukar hon jämt dansa till den:)

Ska verkligen njuta av ledighet i morgon. är trött nu... ZzzzZZz

Snälla, kan någon ge förslag på vad jag ska göra med mitt hår i morgon???

kram å hej!








 så såg jag ju ut med lugg

hm....bilden e ju delad..?...

fredag

Hej hej!

I dag har jag jobbat från halv sju till fem, så nu är man skapligt trött (som vanligt). Det är jättesvårt att hålla sig vaken mellan 9 och 12 då hon jag e assistent åt bara ligger i sängen den tiden. Man känner när man sitter på stolen bredvid hennes säng hur man börjar nicka efter ett tag, om och om igen. Förra veckan la jag mig med en tidning på hennes soffa och somna.

Nu har jag lagt in min kattunge på blocket.se för tredje gången. första gången skrev jag att hon var 13 veckor, sen fick jag mail av blocket att jag bröt mot deras regler för att "det måste framgå i annonsen att katter ej säljes under 12 veckor" , men jag skrev ju att hon va 13!   ja sen ändra jag åsså skrev jag precis som de skrev. sen fick jag samma mail igen! då kopierade jag hela skiten om att inte katter under 12 å inte hundar under 8 å bla bla bla.... ska det behöva ta sån lång tid att lägga in EN annons!?!. Aja hoppas det funkar den här gången.. Vill ha bort henne nu!. Märks att lillekatt (mamman) tycker att hon är jobbig. Någon som vill ha??

Pappa var här å hälsade på i kväll å tog en dusch. Han å frugan hans har köpt en stuga i undervik, å dom har ingen dusch än hehe, så då fick dom komma hit:)

Tänkte att jag för en gångs skull ska lägga in nån bild. Tycker det går så snabbt med magen, första är jag i v.9 tror ja å endra nu i v.12. liiiten bula;)

Nu ska jag gå in på linuslotta å kika lite. sen blire t å ta en dusch! . har nyss lagt nova så vi får se hur det går i kväll. Igår var hon lite krånglig å grinig, vägra somna fast hon var skittrött! någon som känner igen sig?.


                 tutis nyfödd (new born)


Tack!!!

Vill tacka för alla grattulationer: tack!!! :) . ♥

Igår efter jobbet åkte jag till sis å sov där i hennes säng me nova medan sis sov i soffan (stackarn). Först mös vi lite på kvällen me en varsin räksallad å tittade på philip å fredrik å sen lets dance. Nova vaknade strax före sex i dag, jippiii va jag va pigg då, nää.. å sen blir hon trött på en gång, men vi håller ut till elva så sover hon då, å i dag sov hon hela 2.5 h! .

I dag går vi in i v.12! det betyder att bebis är mellan 6-9 cm;) hihi. Den 20 oktober är det dags för UL, känns som det är en evighet tills dess! Jag tror jag är oroligare den här gången än förra, eller så har man bara glömt hur de va då..?..

I morgon kommer my love hem;p . ska höra om barnvakt  någon kväll så vi kan gå på bio:) å helst vill jag käka någon god middag å hehe.

Har "kommit överens" med bm att jag inte ska gå upp lika mycket i vikt den här gången så vi får se hur det går. i v.30 hade jag gått upp över 25 kg, sen slutade jag väga mig!. tur man gick ner allt å lite till efteråt, tack vare mina "maränger" :P .
på inskrivningen sa hon att jag kunde låta bli hamburgare å pizza , å på en gång när vi åkte därifrån, vad gjorde jag då? jo, svängde in på max å ´åt ett maxmål å en smält ost. mmm va gött!!!

nä nu ska jag sova minsann! . blir väl tidigt i morrn å antar jag. suck!. men det är ju ändå härligt att se världens sötaste flin när man tittar upp:) . gofisan våran!.

Sov så gott allihopa! ♥

Konstiga drömmar

Konstiga drömmar är väl nåt som hör till graviditeten. så var det när jag gick med nova å , drömde hur mycket som helst som man kom ihåg, och konstigt!. I natt drömde jag att jag å Iia va gravid samtidigt, men du ia va i nionde månaden å jag i v16 hehe. åsså fick vi värkar båda två, åsså tänkte jag att barnet inte skulle överleva eftersom jag bara va i v16, a vi födde iaf samtidigt å du fick en jättestor pojk på över 5kg å jag fick en pytteliten flicka med mörkt hår som nova hade men hon va inte lik nova annars. hon låg i en kuvös (hur de nu stavas) åsså hade hon en slang i bröstet för att kunna andas. va så hemskt när man såd dom där små ögonen som titta på mig... sjuk dröm!

i dag blire jobb från halv tolv till halv nio, så jag ska ringa å fråga svärmor om hon vill hämta nova på dagis.


vet att jag är jättedålig på att lägga ut bilder å jag ska försöka skärpa mig:)

ha en bra dag!!!


lågt blodsocker?

I morse klev jag upp tio över fem å åt yoghurt då, sen när jag höll på att göra i ordning L som jag jobbar åt så vart jag jätteyr så jag lära sätta mig ner å lämna henne typ halvnaken på sängen. Kändes alldeles kallt i huvudet åsså kallsvettades jag om kroppen. Trodde på fullt allvar att jag skulle svimma å ligga där på golvet nedanför L´s säng till hemtjänsten kom... och i å med det så blev jag jättedålig i magen åxå, de va som att magen vart yr haha. Nä men hemskt va de...för lågt blodsocker kanske?

En lite konstig fundering, men jag kollade på vädret nyss, å gud va långa fingrar Tone har!!! :D . Dom såg liksom enorma ut!.. iaf på vänstern... lite konstigt att tänka på de, ja vet men tänk på det nästa gång ni ser på vädret me Tone:)
hur som helst skulle det iaf bli bra väder i helgen, bara för att jag jobbar fredag, lördag, söndag!


Jag tycker inte om måndagar! fy vad tråkigt det är när bubben åker!!! det värsta är när man ska lägga sig, helt själv!. annars brukar vi alltid hålla om varann tills vi somnar typ. Men detso mer mys blire när han kommer hem;)


Nu måste jag göra nudelsoppa å se på sjukhuset:)

bye
 bye!


Kan inte hålla mig längre!!!

Näpp, nu kan jag inte hålla mig längre! för er som inte redan vet vill jag berätta att Nova ska bli storesyster!!! :D .
Är bara i 11:e veckan än men det är ju så mycket man tänker å så så jag kände att jag lära berätta!:) . fast dom flesta visste nog redan eftersom man bor i Arbrå. Bf den 30:e mars, så Nova hinner precis fylla två år. Tror att det blir alldeles lagom åldersskillnad eftersom dom kan leka med varandra då å så:) . Sen hinner inte Nova bli så stor att hon förstår allt, så hon blir nog inte avundsjuk på samma sätt. Alltså hon kommer ju knappt komma ihåg tiden då det bara va vi tre så det är ju bra:) hihi vi ska bli 4:p
Hur känner jag mig? : Glad, lycklig, förväntansfull, trött, å lite smått nervös:) . Mådde illa ett tag när jag jobbade på ica, så det var jobbigt när kunderna la upp grisöron på bandet utan påse och när dom kom med kött som såg ut som bara blod i en förpckning typ hehe. Å värst är det nästan när det kommer gubbar som luktar som om dom inte har tagit en dusch på ett halvår eller så, svettlukt alltså!. Usch!.
Tycker redan att magen putar lite men det kanske är för att man slappnar av? fast den putar ju fast jag smalar in mig hihi. bebisen är mellan 4.5 - 6 cm, alltså pyttelien! ;)


hej svejs så länge:)

Shopping

Igår var jag och Nova till Ikea i valbo med sis å "mella". På vägen dit var det bara att stänga av hörseln för dom skrek om vart annat hela tiden! När vi väl va framme skötte dom sig jättebra:) handlade tre fulla kassar med lite småplock på ikea bl.a tallrikar, glas, koppar, gardiner, överkast, sängkläder, gunghäst till novis, mattor mm
Sen va vi på H&M å handlade kläder till tytis. ja det blev en väska till mig å en tröja å ett par tights:) .
På kvällen åkte vi till vallsta å sov hos novas fajmoj å faffa för hennes farbror var där också:) så då åt vi lite å umgicks.
I morgon ska nova på dagis så snart måste hon sova midda så hon somnar i skaplig tid i kväll.

Den 15:e ska jag till min kära vän å frisörska så då ska jag göra om mig lite för hoppningsvis:) spännande! . vill förändra mig lite nu till hösten, är ju lite tråkigt att ha samma frisyr å färg jämt liksom:) .

puss å hej!!!

bilder

              

Helg:)

Hej svejs! :)
  Känns inte som att man har haft tid och suttit här, man jobbar å är trött jämt och ständigt..hm, vad beror det på? ;)
Så himla skönt med helg å att bubben e hemma såklart! men det har faktiskt vart lite skönt att vara själv, å hinne längta lite.

I dag har jag jobbar från 6:30 - 15:00. Sen åkte jag å novas moster å kusin på hemköp för att storhandla lite:) på nåt vis så känns det som att det bli billigare att handla där..?... tre fulla kassar med mat å sånt för dryga 700. ja jag vet inte men det kändes billigare än om man handlar någon annan stans. Sen kom sis å mella hem till oss å käkade tacos, mumma! . så kul att barna leker så bra ihop också!. alldeles perfekt åldersskillnad, två år emellan:) . Dom har verkligen nytta av varann då ju! .
Jag vill till ikea i morgon!!!  jonas ska ju ändå på veteranmarknad så då skulle jag gärna kunna roa mig på ikea:) men det tycks inte bli så.. :( .

Jag har ju fått ett vik nu för en som har slutat på sitt jobb som assistent, men jag fick bara till sista september, å det fattas verkligen folk där för en annan e sjukskriven å hon som går för henne vill hellre jobba på ett annat ställe, åsså sen e det en som har gått ner på halvtid så det är en vikarie på hennes andra tid också, är det någon som vet hur dte ligger till : jag har inte tillräckligt med LAS-dagar men dom får ju inte bara sätta in en annan vikarie på hon jag går för sen, utan då måste dom väl anställa någon snart tycker man?, efter som hon jag går för inte kommer komma tillbaka?. eller kommer dom liksom bara fortsätta att förlänga då?... tråkigt att inte veta... jag vill ha fast!..

 Guu va nova blir stor å fattar mycket nu! hon bäddar ner sin docka i vagnen åsså pussar hon den, sen tar hon upp den å kramar den, å sen bäddar ner den igen (så himla söt!) . åsså ger hon en allt man ber om (som hon vet vad det e). å när hon hittar skräp inne går hon direkt å slänger det i sophinken hehe. gullunge!. sen är hon otroligt kramgo å! hoppar upp i famnen å verkligen kramar en, åsså låter hon: mmmm, när hon kramas å pussas:) .

ha en trevlig helg !!! :)

cellprovtagning

Igår kväll åkte jag till E och hämtade tavlan från bulgarien. Dom hade kommit med dom från arlanda:) jättefiiin!!! färgen hade kletats ut lite  men det syns nästan inte som tur är!.

i dag ska jag hämta Mehlin kl 16 på dagis, sen hämtar mamma henne här, å sen ska hon sova här i morgon, eller om jag och nova sover hos henne (?) . Sandra är nämligen borta så då får jag rå om mosters lilla busunge:) .
Har vart på cellprovtagning hos bm i dag, å det gick bra hoppas jag. sen ville jag ta ett hb också å det låg på 117 så det va ju bra.
Är så trött så man måste ju hålla lite koll på hb:)
Sofia hade nova medan jag var hos bm: tack gumman!!! . skönt att slippa ha nova med när man ska ligga där å...ja ni vet.. ..inte kul..

Orkar inte skriva nå mer nu ja e men jag kan lägga in lite bilder i kväll i stället:)

Ha en fortsatt bra daa! tack å hej!
:p


RSS 2.0