??? nepp ingen spec rubrik...

I dag har jag jobbat, å jag blir så tokig på vissa anhöriga som bara klagar och klagar! verkligen letar saker att klaga på! herregud dom kan väl ta hem sina kära själv då å sköta dom på rätt sätt!. Men det finns ju dom som är jättegullig också!, eller det e väl dom flesta men det är två som har gått mig på nerverna i dag! + att det har vart varmt! 27 grader inne å 27 grader ute! å varma täta kläder att jobba i! tur jag inte behöver ha dom i sommar! USCH!...ja, nu har jag fått avreagera mig lite... :) .

Har vart på föräldrarmöte för första gången i dag:) trodde det skulle vara tråkigt men så var de då inte!
Började med att vi fick ta en nål och picka sönder en varsin ballong, å i den låg en lapp som det stod vad vi skulle göra. På våran stod det sallad. Sen delade vi in oss i grupper och lagade mat. Det blev tacopaj och sallad, och negerboll till efterrätt:) mumma! jättekul! mycket skämt å så blev det hehe.
Det var lite tråkigt att Novas fröken "LS" ska sluta efter sommaren och börja i vallsta i stället. Hon är ju så himla gullig! Fast det är ju dom andra också, men det var hon som var med på inskolningen så henne känner man liksom igen! ni som har barn som går eller ska gå i vallsta har verkligen tur som får henne!.

Nä nu ska jag ta en dusch;)

i dag när lill-T åt spagetti:)

love you!

short update about my life

ja senaste dagarna har mitt liv härjat i sthlm:) å kul har det vart men vi hade ju en dotter här hemma som var väldigt efterlängtad!
Jobbade fredagen till kl 13.30 sen gick jag och Nova och M & S till dagis på vårfest. Barnen fick glass å dom sjöng (många men inte alla, inte lilltytan.) sen lekte dom en massa:) . efter dagisfesten så packade vi och for till mor med lill-T åsså lämnade vi henne där, sovandes:/ .
Hämtade Em och drog ner till fjollträsk. På kvällen va vi ut på krogen dårå ,och det var riktigt kul! men jag tror inte bubben tyckte det va lika kul som jag och em tyckte hihi! . Han fick ju vara ensam med två flickor och en massa fnitter haha!.
Lördag: shopping, fin middag och grönan, men det va så kasst för dom stängde redan kl10!! så vi han inte åka så mycket. Men vi var ju så trötta allihopa!. Vi tänkte gå på en pub på lilla essingen innan vi gick hem till stora essingen, men vi köpte lite godis i stället å knatade hem. Kändes som att man hade stressat rätt mycket den dagen för att hinna med allt, men kände sig som en 08a med andra ord;P
Ja å söndagen va det elitloppet då. Vi vaknade sent så vi kom dit rätt sent, vet inte vad hon va, 11 kanske(?) aj till lopp 3 iaf. Skaffade plats på lektaren men så kom några fulla killar å sa att dom hade suttit där sen 5 i morse, å vi visste att dom hade vart där tidigare men nu hade dom vart borta läääänge från sina platser, å jag tycker så här, lämnar man sin plats så får man skylla sig själv! självklart är det någon annan som tar den då! . men det var bara jag och em som tyckte det, så vi fick gå därifrån till slut när dom kom tillbaka. typiskt killar!. Tänk om hala läktaren skulle gå därifrån, inte kan dom få tillbaka sina platser sen då!!?!. Hursomhelst så hittade vi en perfekt plats på en "kulle" så vi såg nästan hela banan:) .
en och en halv dag kvar nu! sen e bubbs ledig heeeeeela sommaren!!!;) hihi! .
Ja just de ja , jag fick ju se hur bubben bodde i sthlm å, det syntes då att det va bara killar som bodde där hehe. men mysigt ändå:) . miss him now!.
Jag kom ju hem så sent på söndag kväll så nova sov hos fajmoj å fajfaj eftersom att jag började jobba 7 på måndagen. Det var det längsta jag har vart utan tytis!. fy vad jag längtade!.
nämen å va trött jag är!. är det nå fel på mig ller finns det någon mer som är kroniskt trött? blir förvånad om jag är pigg någongång.. måste börja dricka butsaft tror ja.

ZZZzzzzZzzzZZZZzzz good night!........ .... .. ;)

ungar med humör ;)

Igår åt jag och nova pizza, å sen efteråt kände jag mig så onyttig så jag ringde Em å sa åt henne att hon skulle häva iväg sig till gymet! å det var på tiden att vi tränade tillsammans! . Lämnade Nova hos hennes moster å kusin, å körde stenhårt på gymet, så jag blev helt slut på en gång hehe! så skönt i dag att man känner av att man gjorde lite nytta igår!. magen e värst kan man väl nästan säga!. Det e behövligt å träna magen efter att fått barn. känns ju fortfarande som att musklerna ligger å vilar för fullt:P
Va kvar hos syster yster en stund när jag skulle hämta nova. Det är så kul att se när nova å mella "leker" tillsammans! Både har verkligen ett humör som heter duga, undrar om dom har det efter sina pappor;) annars kan jag inte förstå vem dom fått det ifrån:) hihi. Såg så kul ut igår när novis hade mellas foppatoffel, åsså försökte M ta tillbaka den, då dog N allt vad hon kunde å skrek tills M släppte å sktattade åt N. Ja det låter kanske inte så kul när man berättar , men när man ser dom kan man inte låte bli att skratta åt dom små liven!.

I dag kommer mitt andra hjärta hem. Tyvärr så börjar jag jobba innan han kommer antar jag...Men, ikväll blir det mys!. Va så gulligt sist när han kom hem, då gick Nova å mötte honom i hallen å kramdes med sin efterlängtade pappa;)

I dag ska jag tvätta å städa lite innan jag börjar jobba. Men det är inte så kul att göra det när Nova e hemma för hon är rädd för dammsugaren, och halkar när jag skurar golvet: / . Det är faktiskt Nova som stökar till väldigt mycket i det här huset å, hon häver ner tidningar som ligger på bordet, bär runt på alla skor och drar ut blöjor på golvet. Men både jag och jonas e också duktig på att stöka till, allrahelst med kläder.

Nu ä det en liten gris som är väldigt trött, så jag tror jag läre gå en prommis, så kan jag städa när hon sover sen:)

Just ja, jo, N fick smaka av glassen:) . Vi är båda gottagrisar;)


nya å sen lite gamla bilder på våran ögonsten

voffarna:)

image28image26image27

Du är vad du äter!!!

Kollade på du är vad du äter i kväll, å jag är fan bland de varsta ja! (fast jag inte e fet), men det är bara en tidsfråga! snart kommer jag få sy ihop mina byxor med varandra för att kunna ha dom!!! kan någon skicka in mig till programmet?haha!
Dagen brukar vissa ggr börja bra, som i dag t.ex: havregrynsgröt, och hårdmacka med makrill. Sen blev det spagetti å korv, sen snickersglass, sen hann jag inte med middag så jag har precis ätit två weinerbullar å sen flingor med mjölk:/ (sockrade flingor). Men det brukar se mycket värre ut!. Förra veckan åt jag upp ett top hat paket själv.....och även veckan före de:/ ...Ja jag är GLASSTOKIG! har alltid varit och kommer alltid vara!. (hoppas inte min nyttiga svärmor läser detta hihi)
Jag var iaf på gymet en snabbis i dag när Novis sov. Ställde henne i kafeterian så jag hade uppsikt över henne hela tiden. Lämpligt faktiskt! att man inte har gjort så förr?.

I morgon avslutas psykologi kursen, å jag har tre arbeten jag ska hinna klart med. Men jag får nog tills på fredag på mig (hoppas jag).

Jag har länge viljat ha en Engelsk staffordshire bullterrier. Min morbror hade en sån förr och han va sååå gooo!. Har läst mycket om rasen å det står bl.a att det är en väldigt barnkär hund med bra temperament, folkkär över huvud taget. Och den är inte skällig och ettrig som många andra småhundar är, den är som en stor hund i litet format!. perfekt!.
Hursomhelst så va jag å jonas, brors tjej och tittade på såna valpar, å guuuuuu va söta!!!! SKA ha en sån hanvalp nästa år! ( om det stämmer in med arbete och så). bara måste!!! dom är så himla lämpliga! Fanns ju en hane kvar, Men jag kan ju inte ha en hund nu, man vill ju ha tid om man ska ha hund så man kan gå på kurser å så, så att det blir en lydig och bra hund:) 12000 kostar dom....suck...

Nu ska jag plugga så det händer nåt:)
CU!

en vecka kvar:)

Bara en vecka kvar till shopping, gröna lund, å elitloppet:) hoppas det blir bara väder bara, annars är det ju inge kul.

Nova har gått å blivit 14 månader. Det går verkligen såå fort! kan inte fatta att det var  så längesen hon ploppa ut hihi. kommer ihåg det som om det var igår! lyckligaste dagen i hela mitt liv!.

Igår jobbade jag till 14, sen va vi till vallsta å åt middag med jonas familj inklusive novas gammelfarmor! svärfar fyllde år. jättetrevligt var det!. På kvällen kom bubbens bror m flickvän en snabbis åsså såg vi på film (Jesse James) tycker att den var rätt bra faktiskt! brad pitt va ju med:)

I fredags när jag jobbade såg jag på talang 2008, å jag bara ryser när Zara Larsson sjunger!!! hur kan man vara så duktig när man är typ 10?!. tittade på tv4.se sen igen å hehe!. Vill också kunna sjunga! ...Tycker lite synd om lilltytan när vi e själv för då sjunger jag, högt!.

Har vart till en sjukgymnast å kollat ryggen, men just den dagen så hade jag inte så ont, vilket var tur men jag tänkte att det kommer säkert när jag går därifrån ,men det börjar faktiskt försvinna:) så skönt! har ju haft ont så länge!. "Det är svårt att vara snäll när man har ont" säger dom på reklamen, å det är ju sant! man tappar lätt tålamodet när man har ont hela tiden.

På tisdag ska jag ringa till en kvinna och prata om sommaren. Ska genom henne få jobb som assistent de forta veckorna (förhoppningsvis) å sen blir det ica de sista veckorna. Så alltså, inge Ängslunda. När jag talade om för resursen att jag ville jobba på ica andra perioden så blev jag nekad jobb hela sommaren...aja A J på resursen hjälpte mig iaf så nu ska det väl lösa sig hoppas jag!.

Tänker redan på hur mycket jag kommer sakna min lilltyta när vi åker bort i en vecka i augusti:( usch blir ju blödig när jag tänker på det! inge kul!. men man får väl försöka att tänka att hon har det jättebra! det är bra att hon är så pass liten när vi åker ändå. Hon har ju liksom inget tidsbegrepp, så hon tänker ju inte att: nu har mamma å pappa vart borta jättelänge. Hon glömmer väl nästan bort oss när hon är hos någon annan. (om ni förstår vad jag menar).
Näe, om man skulle ta å borsta tänderna å så nu då:)
Ha en bra dag!

Till ni som skriver att Nova e söt: för det första! :hon dras på sina föräldrar! ;) å för det andra, ni har alla SÅÅÅÅ FIIIINA BARN ni med!!!

ska bättra mig med att sätta in bilder. har inte ´bytt batteri i kameran än men det kommer. Är så kul att se alla andras fina bilder!!! 






no time

No time to enything... känns det som.
Dagen har flytit på med jobb 7-12 sen efter det åkte jag och A till förflyttningstekniken på resursen. Sen va det bara till att åka hem, skynda sig till affären innan regnädret kom, kom ut från affären:spöregna! fick åka med en snäll granne hem:) , Lägga nova (om och om igen), svinkallt hemma (älda), försökte se på Grey men lilltyta vakna hela tiden så jag hann inte se så mycket. Hoppa in i en snabbdusch å nu sitter ja här...nova vakna, kommer strax...........Tillbaka igen, men det e bäst att sluta för jag ska upp tidigt och ringa dagis (som jag glömde i dag) å säga att Nova kommer i morgon för jag måste till komvuxvård å plugga hela dagen.

Vill att min gubbe ska vara hemma!!!!! :(  ...känner mig ensam just nu...

god natt allihop!  skriver förhoppningsvis lite positivare i morgon hehe.

 en lite tokig bild från förra sommaren hoho;)

lite fina bilder;)


vad gör man??

Våran älskade lilla dotter är ju lite smådryg på kvällarna när hon tar låååååång tid på sig att få ro i kroppen!
Skulle prova att lägga mig med henne i våran säng så att hon kanske skulle somna snabbare, så hon inte e så trött när hon ska på dagis 06;45, men icke! hon luvade sin mor, drog i kuddarna å lekte med dom å försökte resa sig å krypa iväg ca 7000 ggr:( suck! Vad gör man??  ...Det slutade med att hon fick somna i sin säng med nallen hon fick av farmor å farfar när hon låg på bb bredvid sig, å mammas hand på kinden.

I dag har jag först jobbat till 14 sen va jag till frissan med Em å klippte topparna å färgade utväxten. Hon är så bra min frissa:)  å billig!
Sen va jag till ICA å pratade med chefen. Ska få jobb där i sommar V  29-33 :) kul!
Avslutade dagen med att vara hos mamma å fick smaka på hennes goda torsk å äggsås! MUMS!!!

Har planterat lite ute på gården för ett par dagar sen. Älskar att bo i hus! finns alltid något att pyssla med:) . Fast nu är det så kallt åt mina fina blommor men jag hoppas dom klarar sig..

är lite konstigt för jag har skrivit på bloggen men det har inte kommit med fast jag har sparat å publicerat..?..knepigt..

I morgon lägger jag in en bild på min frilla:)

desperata hemmafruar i kväll;) have a nice evening!


uppdatering

Ja lite uppdtering då. Längesen man skrev nu tycker ja. Man är ju ute hela dagarna när det är sånt här väder! ta vara på detta nu, för på måndag blir det kallare! :( .
Min kära syster är på cypern nu, himla lyckost! det förtjänar du sandra!

Igår sprang jag runt forsön på ca 3 km, jätteskönt! Tyckte att jag var så duktig så jag förtjänade en mjukglass;) med mycket topping! hehe.
Sen va vi till Lukas å hans familj i norränge:)
å sen en snabbis till mor å Sune.

I dag har vi vart vid ångersjön och hälsat på pappa, för han är där i husvagnen. Bubben passade på att fiska och fick en gädda. Medans gick jag och Nova runt med vagnen som hon älskar! ville inte sitta i den, bara gå och dra den själv:) .  Pappas fru har en så j-vla söt hundvalp!, en tibetansk spaniel. Och jag vet inte hur det stavas!, men söt är den!. synd att jag inte tog med kameran!. Liten och lämplig hund, och hon älskar barn!.
Sen va vi till Mc donalds å sen hälsade vi på Bubbens moster i sandarne. Trevligt trevligt!

Nu ska jag snart lägga Lilltytan så ska my friend em å hennes kille komma å grilla:) i kväll blir det ribs å lite vin till:P



Vet inte om det är förkylningen som gör att Nova får dålig balans, för hon har ramlat sååå mycket dom senaste dagarna, stackarn!.

orkar inte sitta mer nu. pain.

hej hej!♥

En snabbis

Satte mig vid datorn en snabbis för jag inte hade nå annat för mig. Har jobbat i dag 7-16 . Fick börja på A4 sen springa upp på C i några timmar å sen ner på A igen. Lite drygt att det fattas folk på avdelningarna JÄMT! . Men det gick bra ändå, är ju van på båda ställena nu så..
Har ju fortfarande ont i ryggen å, men jag satt i massagestolen på jobbet igår och idag, sen ska jag på massage på onsdag så jag hoppas verkligen att det går över snart! är ju bedrövligt att man är 20 år och rör sig som 85!. Usch!

Kände mig på dåligt humör hela dagen i dag ända tills gubben ringde och sa att han hade vart i Uppsala å köpt en bil! en gammal volvo haha!... Men det är bra så jag kan köra BMW   ;) . Hatar gamla skrotbilar ja!.

Hinner nog inte cykla i dag. Först ska vi till vallsta å äta, sen ska jag köra så det blir väl för sent antar jag.

måste sluta nu för nu ska vi dra till skogen (vallsta) :)


ingen spec rubrik...


I går hade jag delad tur, å va jättetrött hela dagen! nova vaknade vid fyra å låg och drog mig i håret tills hon somnade om strax innan jag skulle iväg. När jag slutade kl 13 så gick jag och gyma å sen började jag kl 16 igen. När jag kom hem kl 21 så var min prinsessa borta!? Jonas hade lämnat kvar henne i vallsta för han var där hela dagen och kapade ved å sen skulle han dit igen tidigt på morgonen. Gissa om jag längtade efter Nova då när jag inte hade sett henne på heeela dagen!? sen jobbade jag idag med till 13. Är så himla tomt utan tytis hemma!. Men det var ju ändå liite skönt att få sova en hel natt. 

 tittade på ett föl i dag å! gud va söt! . måste börja rida igen! så fort jag känner lukten av hästar så blir jag ridsugen! . Sen finns det väl inget effektivare sett at träna musklerna i heeela kroppen!?. Om man inte ridit på länge å sen rider man känner man träningsvärk i muskler man inte ens man visste fanns haha! kanon träning för balansen också! Japp jag måste helt enkelt ha häst i framtiden! :P  .... Just de ja! nu kom jag och tänka på förra sommaren när jag, Jonas, Iia å nicke red islandshästar! skitkul va de! måste boka en sån tur igen! .

I morgon ska jag jobba 7-16 sen funderar jag på om jag ska cykla runt kyrksjön:) 

Nu kom novis till mig å ville upp i famnen, åsså sitter hon och lutar huvudet mot min axel, tuttar på nappen och pillar mig i håret;-) så go! ...bara hon inte börjar dra i håret som igår natt hehe.

 ♥ trevlig kväll♥

RSS 2.0