Lite sent

Jaa det blev inga kort dagen efter inlägget som jag lovade men NU har jag knäppt på två lortiga men fina hästar och lite barnbilder såklart! ;)

I natt va Tim vaken jättemycket å skrek å va krånglig, skulle ha tutten hela tiden och vägrade nappen, kände bara att det här är tamefan sista natten jag ammar!!! han måste ju skärpa sig när man har slutat med det!.
När vi klev upp på morgonen så klädde vi på oss, drack välling och åkte till barnens moster på en gång. Sandra red Alipso medan jag va inne med barnen. Jag tittade även till Bonnie som galopperade fram och tillbaka i hagen och tittade efter Alipso, sen såg jag hur tråden föll i backen... Sandra hade släppt Alipso när Bonnie smet eftersom A är så stark så orkar man iaf inte  hålla i honom. Som tur var sprang dom bara till en gård ovanför för att käka gräs:) Sen när Sandra och Maria hade fixat hagen så red jag ut på Bonnie. Hon är som en sagohäst! Så lugnt och fint trav å samma sak med galoppen! man bara svävar fram;) . Har bara ridit A en gång men nästa gång är det min tur att rida på han:) Man känner sig verkligen lugn på han för han är så lugn själv... Ja två underbara hästar helt enkelt!!!.

Köket börjar bli klart, det som fattas är handtagen, socklar, kylskåpet och ett skåp över det å sen kakel. Vi ska på IKEA på Söndag och köpa sånt som ska vara i lådorna så sen är det bara att packa in:)

Har vart på BVC med Tim i veckan å, han har stannat lite i vikten men eftersom han har lite att ta av så va det ingen fara, kan bero på att han kutar fram i gåstolen nu, han vill inte krypa lr nåt bara träna på att gå. Han är ju himla mmmig så sköterskan sa att jag måste träna honom att vara med andra. Är ju t.o.m svårt för Jonas stackarn... Bara jag ska åka och handla å Tim är hemma skriker han HELA TIDEN å samma sak när jag va ute å red å sandra hde han så skrek han precis hela tiden... tråkigt! men många säger att pojkar är mammigare (?) ..

nu är han vaken så nu ska jag ge honom sen lunch!

ha en trevlig helg!!!

             

Allt är i sin ordning:)

Tack för kommentaren Anna! jag å syster yster pratde om det idag att det står ju faktiskt Alipso i papprena! jag har sagt Alypso för De förra ägarna gjorde de hehe. Jag lovar- vi ska ta väl hand om honom. Just nu står han i en alldeles nygjord hage med mycket gräs, en lada med en fin halmbädd att gå in i när det är kallt,  hösilage (stava?) balar i hagen som väntar på att bli uppätna och ett fint gammalt sto som han kom bra överens med på en gång:)
Kul att höra av någon som haft han tidigare!

Jaa idag har Sandra hämtat hem Bonnie som sagt så nu är allt i sin ordning! Vi ska ge M något för att Alipso har fått bott hos dom en vecka å blivit väl omhändertagen! Snällt!.
Får se om man får tid att rida nåt i veckan, det beror på barnvakt och sånt som ska passa in..

Nyss hemkommen från bio med gubben min- Luftslottet som sprängdes- SKITBRA!!!!!
Svärföräldrarna var barnvakt- TUSEN TACK!!!! ;)

Måste sova nu, i morgon ska jag knäppa kort på hästapållarna! :D

gnatt!

Jiiihaaa!!!!

I dag har jag ridit för första gången på Alypso:D det kändes som: Jiiihaaa! så kul va det! fast vi tog det väldigt lugnt!. Vi började med att stänga av hagen så inte den otäcka baggen å fåren å Kolga å Stjerna skulle komma å va med när vi red, sen sadlade vi i hagen och det gick jättebra. Jag började att rida lite i hagen, travade lite smått å sen red vi ut på grusvägen- guuuu va mysig han är den gamle gubben:) Sen Red Sandra som va lite feg innan hihi men det gick ju jättebra å hon blev lika glad som jag att allt gick bra! man vet ju aldrig när man köper grisen i säcken (även fast vi litade på dig Pierre!) . I morgon ska vi fixa å göra mysigt med halm i ladan som dom ska få gå in i när dom flyttar till Forsön på Söndag för då får Alypso en tjej från Norrala som heter Bonnie:) Ett hvb sto.en ska vi få hem hö å.. 

Till nåt annat: jag å Tim är jätteförkylda, men det går bra ändå så länge man inte har feber lt nått:) Fick verkligen kämpa för att känns smaken av tacos som mamma så snällt kom med idag.. Men snart kan jag laga mat själv för det är inte mycket kvar på köket nu:) hihihi! blir nog klart med skåp å så nu i helgen- sen äre kakel å sånt å då.

I natt drömde jag att pappa gjorde knäck med krossad polkagris i som smälte å det blev jättegott! nån som prövat?? kul å drömma nåt man får idéer av:) . Jag ska då iaf göra chokladknäck i år igen- I LOVE IT!!!!!... 
I morgon ska jag baka med hallin om Nova är frisk, hon har nämligen feber stackarn.. Såå vi skippade badhuset ikväll men Jonas bastar iaf, det har han förtjänat den här veckan (också?) hehe... han har ju jobbat på så bra med köket!!!.
'
Har inte knäppt nå nya bilder men det får bli på Söndag när vi släpper ihop hästapållarna hihi!

Ha en trevlig helg!!!! ♥


RSS 2.0