det värsta som hänt tror ja!

igår var en rätt omtumlande daf för mig kan jag säga!
Först lämnade jag Nova i Vallsta hos sin fammo å faffa sen ringde jag hallin så hon skulle komma till mig snart. Sen skulle jag bara stanna till på spelboa i Arbrå å springa in å köpa en Loka medan Elsa (hunden) å Tim satt kvar i bilen. Hade bilen igång eftersom det var varmt ute å detta skulle ju ta högt två minuter. När jag kommer tillbaka till bilen ser jag att bilen är låst!!!!! Hunden har alltså hoppat upp på låset så alla dörrar har blivit låst, med Tim kvar i bilen! Fick panik kan jag säga! + att han börja gråta! :( . gick in på spelboa å ringde svärföräldrarna å jonas å sen kom mammas gubbe Sune å några andra försökte hjälpa mig å komma på nåt att göra. Sune körde hem mig medan några andra vaktade vid bilen så vi kunde leta en extranyckel fast jag visste att det skulle bli svårt att hitta dom.. det kändes som en evighet när Tim satt i bilen å va ledsen, jag blev alldeles yr å bara grät om vart annat. hur som helst så hittade min kära svärmor en extranyckel efter att ha letat igenom hela köksskåpet! guuu vilken lättnad!.
ja det här var nog de värsta som hänt de tror ja!

bloggeliblogg

Hej å hallå!

I helgen som var va bubben på crusing medan jag å barnen va på släkträff i orbaden, tyvärr kom inte så många av mina syskon (har en hel del) :)  . När han kom hem fick jag tre röda fina rosor;) .
Sen nån kväll va det vänner till bubben hit å resten av helgen har vart lugn.

Igår var mor hit å vi bakade morotskaka, fan va gött det är!!!!

I dag har jag å barnen å barnens farmor vart till söderhamn å hälsat på bubbens moster, kusiner å deras barn:) babyboom kan man säga!. Kul att se alla!.
Sen har svärmor hjälpt mig med barnen å badat å nattat, så himla skönt att ha lite hjälp såhär på kvällen.
Nova är tyvärr vaken än, först tog hon alla sina böcker fråb hyllan å la ut på en lång rad på golvet i hallen uppe (2ggr) sen har hon vart uppe å sprungit, lekt i garderoben å nu när jag var upp hade hon tagit bort alla sängkläder, även madrassen å hoppade i sängen så det dundrade! Tim kommer antagligen vakna snart... Ont i huvudet har jag så det känns tio ggr värre.
Annars är våra barn väldigt go å snäll! Tim har börjat skratta å man vill inte att han ska bli större! hihi. Ändå är det kul när dom är som Nova å, det kommer så mycket roligt ur hennes lilla mun nu:) man förstår allt hon säger nu nästan så det är skönt så hon kan säga vad hon vill.
 

På Lördag är det crusing i Bollnäs, kanske man får åka nova dit då:) kul!. 

Jag har haft fler mardrömmar om att jag är gravid å i drömmen blir jag livrädd! fast nu har jag ju spiral så nu kan jag känna mig lung i fem år:)
 Inga fler barn, nu ska jag träna å tänka på vad jag vill bli (OM jag ska plugga) lr vad jaf vill jobba med.

Have en nice kväll everyhopa!



Föra dagbok?

Som alla vet, å som dom flesta säkert vill så vill jag bli lite nyttigare, träna mer regelbundet och äta mer nyttigt. Visst vill jag fortsätta äta allt gott men kanske mindre än vad jag gör nu. Ska man börja föra en dagbok på bloggen där man skriver allt man har ätit å vad man har gjort?? då kanske, kanske det skulle gå liiite bättre, men det skulle ju bli skittråkigt att läsa om va? Jag har faktiskt gått ner lite mer nu:)  när jag hade fått Tim så stod jag stilla på 77kg länge men nu väger jag 71 kg å är 173cm tror ja. Skulle vilja väga 10 kg mindre:P  närå, inte fint om man är föör smal heller e, då ser man ju bara sjuk ut. Vi säger 65 då, de skulle jag vilja väga!. Å dit ska jag!.

Helgen som har varit var det lugnt som vanligt, kom lite goa vänner å bekanta hit på fredagen å lördagen en sväng så det var trevligt. På söndagen var det som vanligt hälsa-på-dag:) var till svärföräldrarna, pappa å hans fru, sen till J, M å deras lilla N så då lektes det ute i regnet hehe. Dom blev såklart jätteblöta hela dom men barn ska få vara barn! :)
Nu till helgen är jag sugen på att åka till järvzoo men vi får se hur det blir med vädret.

I dag har min systers underbara dotter vart här å lekt med Nova, dom badade å hoppade studsmatta å slogs lite;) märks att dom är kusiner.
På kvällskvisten kom min mor förbi så jag kunde springa runt forsön- lovely!
Föresten så är jag hundvakt om dagarna till sis lilla jack russelvalp- Elsa :)

I morrn är det Tordag ♥ ;)  Kärleken kommer ju då:)

Här kommer lite bilder från helgen:) hade ju en bebis på besök å:)

                 

Å Elsa får va med å


Puss!

Vad gör man??

Hur ser er framtid ut? jag är nyfiken på hur alla tänker!. Vad gör man då? - Helst av allt, alltså min dröm är att ha en utbildning som det finns jobb för, jag vet inte vad jag vill bli men det skulle vara kul att vara når som har med träning och/ lr hälsa att göra, lr frisör, lr bm, lr kock.... Ja det finns mycket som lockar. Sen vill jag bo i ett hus på landet så jag kan ha hästar och så barnen kan springa omkring utan att man är livrädd för att dom ska gå ut på vägen, å utan att ha grannarna alldeles inpå på alla sidor av huset.
Tänk om man kunde ta med sig vänner å familj å flytta dit det finns jobb, då skulle det inte vara några problem alls! Jag vill inte jobba inom äldreomsorgen hela livet! Men som sagt: vad gör man???. Jag har tänkt vara mammaledig nu fram till sommaren så man hinner tänka på vad man vill göra sen.
Till hösten vill jag börja på gymet igen- det älskar jag! PT skulle jag vilja bli men det finns bara utbildning i sthlm å hur gör man då då? Är säkert ett skitkul jobb de.

I dag har jag vart å hälsat på vännen "N" å sen har jag å Hallin vart ute å åkt lite sen kika vi på film. Nova har vart med mamma i söderhamn, sen när dom va på väg hem ville hon inte hem så när dom väl kom hit så frågade mamma om hon fick sova hos dom, å Nova blev såklart superglad. Jag frågade om hon inte ville sova med mig å då sa hon "nääe!" :(
Hon fick som hon ville men nu längtar jag efter henne! känns som att hon har vart borta så mycket på sista tiden. Igår natta jag barnen mellan halv sex å halv tio, Nova va supertrött redan vid fem. Man blir ju på  dåligt humör när det blir så, sen känner man sig som en usel mamma när man måste låta Nova somna själv, hon tjatar om att man ska ligga med henne för det brukar Jonas få göra men det funkar ju inte när han e borta å jag e själv med henne å Tim. Bara om Tim sover men det är inte så ofta det är så just då...

Var tröttare än vanligt i morse å ville inget hellre än att ligga kvar så jag måste väl gå å sova nu.

I morgon kommer my love hem;)  . Miss him...

Bjuder på "lilljonas" å mig:)  Blev bara bilder knäppta på oss idag.



Ha de gött! :)

helgen som varit

I fredags var Jonas ner till västerås medan jag å "s" shoppade i Gävle:) vi hade en jättetrevlig å varm dag!
på Lördagen var vi å skulle hämta nova som hade sovit i vallsta hos fammo å faffa men de blev att vi stannade hela dagen å grillade å hade det bra! sen for vi hem å la barnen å myste framför två filmer;)
i dag harjag å barnen vart hos moster å mehlin sen har vi lekt lite i lekparken å så.

detta var en kort redovisning av helgen:)

i möre ska jag till bm, hua, känns inge kul!. - just ja, jag va ju till hc å i fredags å skulle kolla, å eventuellt ta bort födelsemärken men jag bestämde mig för att vänta tills september så jag kan sola å bada nu, man får inte sola på ett helt år om ärren ska läka fint! :/  .

vi har väl underbart söta barn!! se själv:



 nova 2.4 år:)

 i dag var det exakt tre månader sen Tim ploppa ut:)

Har ingen ork!

Jag är lite trött på värmen nu så det var verklgen skönt med regn å åska idag! man får ju inge ork till nåt! orkar inte städa, inte laga mat å inte sitta framför datorn, man vill bara krypa in i kylskåpet helst!. Har iaf vart på stranden några ggr å sen har vi vart till mamma å badat i poolen mycket där, underbart!. Helgen som var åkte vi båt med vänner å deras underara dotter;) En av Novas bästa vänner. Hon tjatar om henne och en till tjej jämt! Å båda börjar på "N" :P
Har fått en lagom solbränna också så nu ser man lite somrig ut hihi. Synd bara att den försvinner så fort!.

Jag har fullkomligt vräkt i mig sötsaker sen i söndags, tror det är något som vankas snart tråkigt nog, man blir så konstig i kroppen då å killarna kan inte fatta att man blir ENORMT sörsugen!!! det är hamburgare, godis, choklad, å glass i STORA mängder.... Inte har jag tränat på länge heller e, det är ju för varmt för de!.

Snart kommer min gubbe hem;) en dag tidigare för "P" ville åka ner på power meet i möre redan. Gubben å hans bror åker ner över dan på fredan å jag som har längtat sen förra året skiter i att åka ner! Jag kan ju bara inte lämna min lilla bebis hemma!!! för ska jag ner så vill jag dricka å så å det vill man ju inte när barnen är med, så istället stannar jag i Gävle med vännen "S" :)  .
Jag känner att jag vill hitta pånåt å umgås med lite folk så jag tror jag ska på Torön nästa helg i stället (om jag inte hinner ändra mig) . Är ju värst att pumpa ur boobsen hela nästa dag bara.. Men men, som sagt, vi får se hur det blir.

I möre ska jag till HC å kolla upp några födelsemärken som ska tas bort (gruvar mig). Sen på Måndag blir det till å åka till bm å få preventivmedel insatt (gruvar mig ännu mer) Hatar att ligga där å fläka ut mig:(  .

Några somriga bilder från lördagen:



                          
           Ha en trevlig kväll

RSS 2.0