Söndag

Söndag- en solig å fullkomligt underbar men klibbig dag:) .

Ska börja med att svara did storebror- nej, inte feber men kanske någon släng av kolik, fast ändå skulle det nog vara värre då ändå för det e bara ibland, å bebisar har ju känslig mage...
Längtar efter fasters lilla prins- ♥Vincent♥. kommer någon dag när ni som minst anar det;)

I helgen har vi grillat med vänner å haft det härligt i vädret. På fm i dag gick vi ner å käkade mjuklass hela familjen å sen va Nova med fammo å faffa till bubbens mormor å hälsade på. Sen har vi firat mamma lite å Hallin å jag har vart hurtiga:) är peppad att göra av med lite exrta kg nu, så jag tänker berätta att jag väger 76 kg i dag å är 173cm lång tror jag, så nu kan jag notera om jag går ner nåt:) ska inte banta, bara vara lite nyttigre:) men en pizza då och då å lite godis kan man ju inte leva utan, va tråkigt livet skulle bli utan de! Man lever ju bara en gång!

Tim sover bara korta stunder under dagen men det e tur han e duktig på natten *peppar peppar*. Nova kommer vara trött i möre när vi ska till furuvik för hon somna nyss å klockan e tio!. Ska bli kul å se på aporna, de e dom jag längtar efter:P hihi. hoppas det går bra fast Tim e så liten.

Tänk vad konstigt det är, första barnet vill man ska växa upp snabbt men nu när man fått andra vill man att han alltid ska vara bebis. Fy va go dom är våra fian ungar:)

Bubben har åkt å fixat mat men jag vet inte om han åkte till hudik för det tar lååååång tid:)  hoppas på nå gött hehe, fett å med andra ord. hehe..

Nä nu måste jag bara hoppa in i duschen för jag känner mig som ett smörpaket, ett salt sådant;)

ha en trevlig kväll allihopa!!!!

har tyvärr inte lagt in nå nya bilder så jag tar någon gammal istället

   Jag å vännen "em"
 Tycker det är så kul att jämföra dom:)


  Jag å Nova 07, Jag å Tim 09



 Tim & Jonas

Onsdag... (?)

Va, är det Onsdag redan?? eller är jag helt ute å cyklar?...joo det är det onsdag va?. Amen då kommer ju min gogris hem i möre ju;) va fort det har gått!. Har gått bra hitills å vart själv men jag har längtat. Har vart på stor och liten för första gången på över ett år, jag som jämt brukade gå men nova när hon var mindre:) hon tyckte de va kul iaf å leka med vickans grabbar å dom andra barnen. Hon har börjat prata så mycket nu så det är jättekul med henne nu:) . Igår var jag duktig å gick runt norränge på fm ,fast Tim skrek hela vägen tråkigt nog. Han ville bli buren i stället för att ligga i vagnen å glo bara, men de va ju så soligt så det gick inte så bra att bära. Sen på kvällen så tränade jag på min cross trainer:) har längtat så efter det, men det kändes efteråt att man ska ta det lugnt, det känns som man ska föda igen annars hehe. Jag vill verkligen gå ner i vikt nu så i stället för att äta supernyttigt jämt (för det funkar inte, jag älskar pizza mm) så tränar jag mer nu:)  . Man blir ju faktiskt pigg av träning!.
I dag bär de iväg till the big city Bollnäs å kika lite. vill iaf ha en sån där matta att ligga på när man tränar. Sen har man väl inte råd med nå mer för det är ju räkningar å. Spar in på dagar så jag tar bara 4 dagar i veckan så det blir inte så mycket precis.
Tim har vart lite grinig i tre dagar nu, sover bara småsnuttar hela tiden å när han e vaken så gråter han mycket å det är bara att bära å guppa som funkar.

Just ja, läre ringa HC nu, har nåt födelsemärke som inte ser så bra ut...

Ha en bra dag!!!

  Min "man" i garaget (där trivs han) :)

Äntligen!

Äntligen ett nytt inlägg! jag har inte haft nån lust att skriva då det är ganska så fullt upp på kvällen å sen äre ju massa tv man ska se å:)  å hinna duscha å så medans barnen sover lugnt.

Har vart så himla skönt nu i nån vecka när Jonas har vart pappaledig! Det är skitbra när man får ett barn till att man faktiskt kan vara ledig samtidigt:)  . I förrgår kom en väldigt tråkig nyhet för min del: han börjar i sthlm på måndag. Kändes som att jag rasade samman när jag fick höra det. Förr har det ju gått någorlunda bra fast man har viljat haft han hemma, men man såg liksom nåt positivt i det då , att han får mer pengar, men nu ser jag bara mörkt på att han åker å lämnar mig ensam. Har ju vart bortskämd av svärmor å mamma å maria men nu känns det som att jag ska fan inte ha nå hjälp heller, jag blir vrång. fast jag är jättetacksam att ni ställer upp så är det ju Jonas, min love å pappa till barnen som jag vill ha hemma, som hjälper mig. Jag vill inte behöva be någon annan.... Usch, känns inte alls nå bra att han åker igen... Känns som att han aldrig kommer få jobb här, att jag alltid ska vara ensam. Allt blir så mycket krångligare men det värsta e att jag är så rädd på kvällen. skulle haft en hund som vaktar oss:)

I helgen som var va vi på 30-års fest för JH , hade jättekul fast jag var nykter:)

Tim växer å gror å väger nu 5730g och är 59cm! :-o  ojojoj vad fort dom växer asså! Han flinar å har börjat "prata" :)  Nova är så go med han för det mesta, händer bara någon enstaka gång att hon slår honom eller lägger sig på han men det är bara avundsjuka.

Ibland är det så man måste nypa sig för att fatta att det är verklighet  ;) 







Tim & Nova

     +          =          

Tihihi här är Våra två sötnosar när dom är ungefär lika gammal tror jag. Fan vad jag älskar dom och Jonas! Vilket resultat det blev av våran kärlek hihi!

   

tråkigt

Känns som att jag har tappat lusten att blogga lite nu, lite tråkigt liksom. Kanske beror på att man är ute jämt nu på dagen å på kvällen ser man på tv å myser. Sen är det ofta man tänker att man ska blogga å just då sitter bubben här å sen knäpper han av innan han går å då orkar inte jag starta om hehe. Har vart jättedålig på att läsa andras å men ska ta å göra de snart.
Hursomhelst så har helgen vart lugn å skön.
Snacka om att tiden fort, Tim är en månad å lite mer å Nova är snart 2.2 år! :)
Nova har verkligen blivit bra på att springa ifrån mamma när vi är ute å går. tror jag ska köpa koppel åt henne för det händer precis varje gång vi e ute på prommis, å det e inte så kul att springa med vagnen.

Bubben är nog utan jobb den här veckan också så jag får ha han hos mig varje natt;) i love him!. I kväll ska vi se på söndagsparty med philip å fredrik för då e persbrant gäst!! :)  han är ju så j-vla bra asså!.

lite krångligt att skriva samtidigt som man ammar så här sätter vi .      


:)


RSS 2.0