peppad! :D

Köpte ju nya skor som jag ska ha att springa i, å nu känner man sig mer peppad bara för det:) längtar tills nästa gång jag sätter fart på forsön! . Har vräkt i mig en hel påse med Risen (choklad) nu helt själv! å jag blir så jävla sur på mig själv! nog för att jag måste få "unna mig" annars är det bubben som får ta smällen för jag blir surtant om jag inte får mitt dagliga behov av socker hehe!. men bara jag börjar röra mig mycket mer, så vet jag att jag kommer känna mig piggare, gladare, nyttigare och som nanna sa : Liiite snyggare;) . Det går ju så bra på förmiddagen men sen på em kommer suget! innan jag ska ha mens, när jag har det, och däremellan hihi. aldrig någonsin kommer det endag då jag INTE är sugen på godis!. och har jag godis eller nåt gott ehmma så är det som att jag äter bara för att det finns. Någon som känner igen sig där kanske?.
Nä i morgon är jag ledig så då blir det till att springa tamefan!. + att jag ska gå med tytan i vagnen. hoppas bara på vädret nu då, att det blir fint som dom har sagt!. . Meeen, det är så där lite smått tråkigt att springa själv... Hoppas jag får med mig "nanna" iaf då.?.. hon har ju blivit hurtigare än någonsin hon!. tihi;)
Till hösten ska jag iaf börja träna på gymet igen:) härligt!. Det värsta är att man inte har så mycket tid när man har en karl som jobbar 30 mil härifrån och en dotter på 15 månader. Tur man har fajmog å fajfaj å mojmoj å sune, å dig säändra:) . Det är bara att man kan byta barnvakt ibland, eller hur gumman?.

Har iaf jobbat i dag, sen blev vi bjuden på mat hos svärföräldrarna som vanligt:) supergott och nyttigt med fisk som svärfar fick upp när vi va i fjällen:) I löv fish!

Nu ska jag och min underbara se på film och mysa lite;) .

Ha en trevlig söndagskväll alla läsare! ♥

mmmm va gött


lillbusan;)


roligt!

Japp, tycker det är roligt att man får en kommentar hit och dit ibland!. Är ju därför jag vill skriva igen juu!. fast jag vet själv att jag är jättedålig på att lämna kommentarer! men jag läser ofta!.

Har jobbat i dag 6.30- 15 och det var riktigt hemskt på fm! när hon som jag e assistent åt (L) satt på sängen efter frukost, så var jag såååå nära på att somna, ni vet som när man sitter å nickar till men bara någon sekunds mellanrum, och det enda jag kunde tänka på var att få lägga mig ner! som i början när man va gravid! (fast nä, jag e inte de nu). Sade till L att jag skulle sätta mig å läsa i hennes soffa i samma rum, så jag tog en tidning och halvlåg och slumrade till bakom tidningen:/ . fyy mig!!. men jag kunde bara inte vara vaken!. sen när L hostade så tog jag mig i kragen å gick ut på bron med ett äpple som jag åt så att blodsockret skulle gå upp lite. .. Är lite tråkigt att man bara sitter stilla i flera timmar , men ändå är det skönt!.

Var till bollnäs i dag efter jobbet då med iia å lucas:) köpte mig ett par joggingskor och t-shirt å strumpor, så nu blire t att sätta fart med springningen sandra! ;) . Tråkigast är att jag känner att jag får för lite tid med min högst älskade lilla skatt, Nova!. Saknar henne så mycket när jag är ifrån henne! tur att jag får se skymten av någon som hon likanar iaf, hennes älskade far:) . . I dag när bubbs kom till mig på jobbet med lunch så satt lilltytan i bilen och sträckte sina småarmar mot mig;) jag var ju tvungen att springa dit å pussa upp henne!.

Nu ikväll var jag på Esplanden på heyle eller hyele (eller vad det nu heter). var där med M och M:) trevligt var det men jag var lite tråkig och gick hem tidigt för jag måste egentligen sova NU!. annrs kanske jag somnar hos L i morgon med:-o

söv gött allesammans! å ha en trevlig helg! ♥

klagomuren har sagt sitt:)

I dag var jag och nOva först i bollnäs och träffade vänne A med hennes son M. trevligt trevligt:)
När jag kom hem sov Nova så då tog jag en joggingtur med min kära syster. alltid lika kul att umgås med dig gumman! så skönt att ha en syster som är som en vän!.

På fradag får man lön:) jippiii!. Men det är så tråkigt att man skattar bort hur mycket som helst! vad är det, 31-32% eller nå va??!. och vart går dom pengarna kan man ju fundera? Jo till alla som inte vill jobba!, som går hemma och inte ens söker jobb!. Det finns dom som säger att det inte finns nå jobb, medan andra har tre jobb!. hur kan det komma sig då?. Det måste ju bero på att man inte är tillräckligt aktiv i sitt sökande. Jag fick jobb på ängslunda om jag ville, tog i stället jobb på ica och som assistent i kommunen, men jag får även gå ut extra för pass team, och dit har jag inte ens sökt jobb!. ..Är ju sjukt hur det kan vara så att vissa är sjukskriven för att dom har någon skada så dom inte kan jobba, men föda barn kan dom och hålla på att kånka på dom å så. Är inte det liite konstigt?. Förstår varför försäkringskassan blir hårdare på dom som bara går hemma år ut och år in. Jag tycker så här: kan man leva ett normalt liv hemma, skaffa barn, dona i trädgården osv, då kan man jobba också!. Lika så finns det vissa som är sjukskriven för socialfobi, men ändå ser man dom på olika kommunikations sidor på internet, och ofta på stan kan man se en sån person. Har man sån stark socialfobi då så man inte ens kan jobba??. Finns ju vissa som inte har jobb som får så mycket bidrag att dom kan ta en dyrare lägenhet än en som jobbar har råd med... Usch!.
Så, nu har jag sagt mitt:) men jag vet att det är många där ute som faktiskt är sjuk, som inte kan jobba på grund av en orsak, och jag vet att skattepengarna går till mycket mer än dom som går hemma å så, men nu riktade jag mig till dom som går hemma, å inte är sjuk, å inte söker tillräckligt med jobb....men sen kan dom ha råd med att röka, snusa och dricka hur mycket som helst.....ja, nä nu ska jag vara tyst... :)

har ridit i kväll och hoppat över bommar:) . skitkul!. säger bara en sak: vill ah pengar till pålle!!!

nu blire mys (förhoppningsvis) om inte my love vill sitta här då..?.. :)

go natt!

novis blir lite blyg hihi


nicke, sofia, å nova på ett litet hörn


anders med molly, sofia me lukas


bubben


midsommarhelgen

På midsommarafton firade vi i norränge med Nicke, sofia, lukas, molly, kristin, anders å älsklingen å nova å jag. Fick jättegott grillat kött som nicke gjorde, en sås som smakade mun-k som sofia hade kokat ihop, och till efterätt en tårta som kristin å jag hade gjort. Senare på kvällen kom Jessica, peter, malin, alexander å linnea å:) roligt roligt! Blev lite fyrhjulingsåk å då hehe..

Igår (lördag) tog vi vårt pick och pack och åkte till fjälls för svärmor å svärfar var där meb husvagnen. Hade mysigt å grillade å så, och i dag fiskade vi öring...eller regnbåge?..hursomhelst fick jag och bubben 29 fiskar tillsammans;) så det blir väl till att bjuda släkt och vänner här nått tag:) .
På ett ställe där vi var så gick det renar alldeles intill oss när vi stod och fiskade, så mysigt!.
Har nyss kommit hem därifrån men jag längtar redan tillbaka;P
Tack svärmor för att du ställde upp och hade tytis så vi fick fånga upp lite mat så vi inte svälter hädanefter! :)

nu blire t å mysa i soffan å sen hoppar vi i badet å fortsätter mysa där;) har längtat efter ett vaaaarmt skumbad!

hej så länge! CU soon!

Sorgligt

Stavas det så?, "sorglikt"? låter knäppt....
för bara någon dag sedan var det en som dog på jobbet, allstå inte en personal men en pensionär, å sen i morse var det en till:( lite sorgligt tycker jag.
Jag och en tjej till tvättade och klädde pensionären fint i dag. Känns så tomt liksom. Det såg ut som h*n sov men ändå känns det så himla tomt. går inte att förklara men det känns att personen är borta, som att den har "flygit iväg". Fint var det iallafall.. .

nu ska jag duscha:)

Mina fyra barnbarn snart två veckor gamla


hann med ett till inlägg:)

Ibland tar det flera dagar inna jag lägger in ett nytt inlägg men nu känner jag mig mer taggad!:)

Har jobbat i kväll då på detta tråkiga äldreboende...Fattar inte hur man kan jobba på ett sånt ställe i 25-30 år!?!. Fy va tråkigt!. Känner verkligen att det ska bli skönt att slippa i sommar!. Det finns ju vissa pensionärer som går en på nerverna!. Jag vill ju liksom jobba inom vården, men ibland inte med tanke på att man nästan alltid får höra att personerna inte mår bra! vilket är självklart när det är personalen som ska göra det bättre, men när man inte räcker till??. Snacka om att vi borde ha bättre lön för det vi gör! eller hur?. ..å jag vet fortfarande inte vad jag vill bli...suck!. men vill inte jobba på ett äldreboende för resten av livet, de e då säkert de!.
Men jag är jätteglad att jag har ett jobb! det känns ju inte så här alla dagar iaf, å det är tur! (man måste få klaga lite).
:)

Efter jobbet drog jag till forsön och sprang en runda, å när jag kom hem åt jag ostkrokar å karamellkungen-godis ;)
japp, thats me!
Går inte en dag utan att det slinker ner nå gött:D

Min gubbe åkte till gävle för en stund sen, så jag får somna ensam i kväll:( fast han kommer sen i natt. Han skulle hämta å lämna nå saker hos sin bror.
Jag ska erkänna att jag är rädd för att vara ensam hemma, delvis för att vi bor nära knarkare men även för att jag är spökrädd:/ , å precis när bubben hade åkt så hörde jag nå uppe som lät... tänkte att det var någon i huset som hade väntat på att bubben skulle åka så dom kunde fortsätta sitt inbrott haha!..men när jag gick upp så var det katten som hade blivit instängd i ett rum så det var hon som krafsa å höll på med dörren..hehe.

kan någon hjälpa mig å designa min blogg??? snälla?? ...kan inte fälv ja e:(


fel hela tiden!....

Jag skriver mycket fel ja! hela tiden! hoppar över bokstäver å så. men det får ni tåla, jag orkar inte ändra. När jag skriver så flyger fingrarna över tangentbordet sen läser jag inte igenom innan jag sparar inlägget. Sandra kommenterade det hon också haha.
men ja, som sagt : det får ni tåla:)

gofiiiis!!!


från sidan:)


på väg ut


gullunge


så sugen nu!

Igår var jag till Em och red på "min" gohäst som jag vill ha! är så sugen nu på att köpa! 20,000 kostar en sån fin och go pålle. 1500 för att ha han i em´s stall å då ingår mat, vatten, in och utsläpp och mockning. Det är ju såna saker man inte hinner med när man har barn. Men det skulle ju vara jättebra att bara kunna komma och rida när man vill och pyssla om han. vill ha pengar!!! :/  .
Vi red iaf in i skogen och försökte leta en stig som Em hade ridit på för längesen, å jag vet inte hur många träd vi fick kliva över å bäckar vi fick hoppa över. Hästarna var jätteduktig fast det var den absolut värsta terrängen jag har sett nångång. Sen kom det en ganska bred bäck med två stckar som låg över på vänter sida, och sen var det liksom mellanrum mellan dom, sen var det tre stckar till på höger sida. Vi såg ju att stckarna var jättedåliga allihopa utom två på högersida, så vi tänkte först att det var bäst att dom gock  i vattnet, men det tyckte inte hästarna så vi stod där ett bra tag innan jag hoppade av och ledde "min" häst över dom två stockarna som såg bäst ut. Han var jätteduktig och gick precis efter mig, men sen när Em skulle gå med hennes häst så gick han på sidan, höll på att ramla, gjorde ett skutt, Em ramlade och hästen föll också pladask efter henne. Som tur var så skadade dom sig inte, bara lite småsår på hästen. Usch det var som att hjästat stannade upp! trodde Em hamnade under pållen ja.
Sen fortsatte vi en bra bit in i skogen fast på lite bättre väg. När vi kom hem vid elva på kvällen hade pållarna lera upp till magen.
Ja det var ett roligt äventyr det gumman;)

I helgen ska syster yster med och rida också:) vill få henne att vilja köpa gopållen så vi kan ha han tillsammans:)

I kväll ska jag jobba fast jag är förkyld och låter som en kråka...får se hur jag gör, jobbigt att prata när det blir så här.

Nu blire till å äta frukost...

tack å hej! :)

Intro och björnar

I dag klev jag upp kl 6 och hade då en halvtimme på mig att bli klar och komma till introduktionen för sommarjobbet som assistent.
började dagen med att åka till bollnäs med hon som jag ska vara assistent åt, sen va vi bara hemma hos henne å läste tidningar å prata så det var en luugn da:) . kan också säga att hon som jag ska va assistent åt har en mycket ovanlig sjukdom och är rullstolsburen. slutade kl 15 .

När jag kom hem prata jag med mamsen å hon berättade att det har lufsat en björn på storgatan i arbrå i natt! herregud! här liksom!? det var hemtjänsten som hade sett den. rätt läskigt hur nära inpå dom kommer! bara några meter från vårt hus! :/

Kan inte fatta varför, men när jag är hemma med nova då är hon jättegnällig! å lika när det gäller nattningen å, för jonas går det jättebra, men för mig så går det inte alls nå bra! det känns som en liten pain in the ass alltså! vill ju också kunna bara lägga ner henne i sängen och sedan gå därifrån, men nääe då! då grinar hon för fulla muggar! vad gör man? nej! jag vill inte hålla på med 5-minuters metoden! har provat och jag kan säga att jag gråter mer än tytis nästan haha!

det värsta med att novis blir större å förstår mer, är att jag inte kan äta godis så att hon ser, då vill hon ha å juu! hon får ju smaka så klart men man ska ju vara så noga att inte ge barn socker å blablabla! nog för att det e sant kanske man lite överdrivet är det!.

Vad ska alla göra på midsommar? jag har ingen aning om vad jag vill göra! vill vara med Novis iaf, så det blir inge supa sig full för min del. skulle ju vara skönt att bara grilla å så med vänner!.

igår va det pusskalas hos novas momor:) kusin gomella va där å nova och hon pussades jättemycket:) å emellanåt bråkade dom om kakor hehe. mormor å moster å jag fick också  en massa. dom är så söta småflickorna! mella är så snäll mot nova! vissa treåringar kan ju vara avundsjuka å ego liksom, men inte hon e.

Nu ska jag tvätta och mata våran lilla goa avkomma;) sen e det läggdags för nu står hon nedanför datastolen å lägger huvudet på mina ben å vilar...gounge!.


♥♥♥ Love my family ♥♥♥

hemma mellan turerna

I dag har jag delad tur, jobbar 7-13, 16-21 , inte sådär jättekul kan man väl säga, så nu är jag hemma mellan turerna. Och i morgon har jag exakt samma j-vla tråktur:( usch! men det blir ju pengar iaf. Ska jobba midsommarafton med, fastbara 7-13 som tur är, sen frågade dom om jag har möjlihet att jobba midsommardagen osv om det fattas folk då, och jag sa att jag kunde det, men nu börjar jag ångra mig lite...Det är ju på två vis, tråkigt att jobba dom dagarna när man i stället kan göra nåt kul, och två helger på rad blir drygt, var ju bara ledig EN dag den här veckan å... Men, som sagt, det blir mycket pengar. Hur skulle du ha gjort?.

Ja det här vädret får alla som klagade på värmen! när jag sa att man inte skulle klaga;) . visst är det skönt om det regnar EN dag, men inte mer tycker jag. Vi som köpt pool till tytis! fast bubben å jag låg ju där vi å som två sillar hihi. så skönt att bara kunna gå ut när det e fint väder å slänga sig i poolen. ..eller ja såå stor är den inte så man kan slänga sig i men den räcker till våran lilla familj:)

 Nästa vecka är jag väl ledig lite mer så då ska jag försöka träffa vänner som man aldrig träffar! flera månader sen jag träffade några av dom juu!. Nu när man slipper åka buss är det ju mycket enklare å. Fast jag är rädd att få motorstopp vid rödlyserna i bollnäs haha! .

Jag längtar efter min lilltyta! igår åkte jag ifrån henne när hon grina, vid halv två, när jag kom hem sov hon så då bar jag över henne till våran säng så jag fick snusa på henne i natt, sen stack jag i morse när hon sov å nu när jag e hemma sover hon, och i kväll sover hon nog när jag kommer, sen samma visa i morgon:( huuuhuu! vill ha mys med lillan !

lite mys med bubben nu iaf;)

piss å kräm!


hellu

Helgen som var tog vi det mest bara lugnt tror jag. åkte båt, grillade hos svärföräldrarna och på söndagen jobbade jag åt pass team, allstå som personlig assistent, Var ut till sommarstugan som hon hade på en liten ö, så det var mysigt! :)
sen red jag med vännen em också:)
Nu i veckan ska jag jobba 6 dagar, 2 delade turer:( suck! . men det blir ju pengar iaf:) . 
I kväll ska jag nog rida igen, å i morgon ska jag springa forsön med sandra:) .

Jag som tänkte vara nyttig i dag, men nääe då! alltid något att skylla på!  i dag var det en tjej som hade bakat jättegoda kakor som hon bjöd på....åååh va gott det var...men jag ska ju iaf rida å det är verkligen jobbigt om man e ovan!.
måste nog prova bio-t som dom visar på reklamen. någon som testat? funkar det?. dom säger ju att man inte ska bli så sötsugen då.

Så himla skönt att ha körkortet nu! tack för grattulationerna!. :)

Jag vet att jag är jättedålig på att lägga ut bilder, å det är för att jag inte hittar alla batterier i detta hus! vi har ju såna där gp powerbank så man ska slippa köpa nya, men dom är borta!. Det slutar väl med att jag måste köpa nya...

Våran lillekatt har fått bebisar! hon fick en röd, en svart å två randiga;) såå sööta! . någon som vill ha en randig???

nä nu ska jag laga lite mat: köttbullar, potatis å gräddsås + lingonsylt:) mumma!

piss å kräm

just ja, bara en sak till! hade en jättehemsk dröm i natt! å den var så verklig! drömde att jag satt på bussen, åsså såg jag hur alla kollade på mig, å när jag tittade ner på mig själv så var jag naken!!! å det var så jävla verkligt! ringde till jonas å grina i drömmen å sa att han måsta hämta mig! fy va hemskt det var!.haha.

Uppkörningen!

Hade uppkörning i dag!
Sa till jonas att jog skulle jobba, men jag åkte och körde upp i stället:)
Kom till körskolan kvart i åtta, å körde 20 minuter med körläraren, sen hoppade jag av på folkan.
Killen jag körde upp med va jätterevlig! hade tänkt mig en stor gubbe med vitt hår och en sur min! men så va han då inte! han pratade som emil i lönneberga också.
Började med att köra mot ljusdal, sen växsjö, sen kom vi ut i lottefors, körde vidare mot bollnäs igen åsså fick jag en mopedist framför mig, och visste inte om jag skulle köra om eller inte för det var spärrlinje på min sida, så fast jag hade många bilar bakom så struntade jag i att köra om (tänkte nu kuggar jag mig). Sen körde vi in mot framnäs, där fick jag backa runt gatuhörn, å jag som faktiskt har vart jättebra på det, klantade mig rejält! backade nästan upp på trotoarkanten för att sedan åka över på fel sida nästan haha! (absolut kuggad tänkte jag).
Fick sedan köra mot gävle, uppe på viadukten så sa han att jag skulle köra mot centrum, å jag körde över på vänster sida, sen såg jag att skylten visade mot höger (oooops).
Skynda mig förbi parkeringarna eftersom jag är värdelös på att parkera, sen va vi tillbaka på folkan...
"ja, simone, körningen är godkänd"
- va??? kuggade jag mig inte vid backningen???
- nej, men den kunda ha vart bättre, men det får du träna på själv.
- Jiiiiiiihoooooooo!!!! :D 


puss!
 


irriterande

jag hade precis krivit klart, åsså kom jag åt nå så texten blev jäääättestor åsså visste ja inte hur jag skulle få till baka det.... så irriterande....skriver väl om sen då...suck!

RSS 2.0