inna läggdags blev de ett litet inlägg

Tänkte bara lägga in ett litet inlägg lite snabbt sådär:)

Tack så hemskt mycket svärmor för allt du å svärfar gör! Ni ställer upp så himla mycket! . När vi kom hem från bulgarien hade ni både haft nova, städat hos oss, å köpt jättefina blommor (hoppas dom håller sig) tack, tack, tack!
Å tack min kära syster för kattvakten!!! :)
mamma tackar jag ändå liksom för hon har ingen dator:)

Nu har gubben vart å köpt en bil utanför hudik. han åkte halv sex å e inte hemma än .kl är 23:19 (suck!) å jag som inte kan somna innan han kommit hem....
Gruvar mig för måndagen å sen hela vintern!! Jonas börjar jobba i sthlm då så jag blir själv med nova igen (i hate it!) å jag börjar jobba å, å då måste jag typ kliva upp kvart över fem för att hinna göra mig i ordning, äta frulle, väcka nova å klä på henne å ge henne välling, sen iväg till dagis, sen börjar jag halv sju (när jag jobbar dag) å slutar kl 5! ...sen äre bara till att hämta henne på dagis, älda, laga mat, lägga henne å duscha å lägga mig....kul va?. Man kommer inte hinna med mycket annat...
Nääe, känns inge kul nu! (när det gäller just det här).
Just de ja, sen när bubben kommer hem på helgen kommer han antagligen vilja hålla på med bilen han köpt , allstå ett skruvobjekt! jippiii!.. Å jag vill ha ett nytt kök!!!!

nepp, nu va man lite för trött för att tänka mer på det här............


Good night! sleep tight! ;)

lite smått å gott :)

                                             

hemma igen:D

Hej allihopa!

I natt kom vi hem från Bulgarien så vi var hemma till 4 på morgon. skönt att komma till sverige!. vaknade kl 7 å lite senare kom lilltytan hem!:D fan va vi har saknat den lilla goa goungen!!!.
Hade jättetur med vädret (över 30 varje dag å sol) så det va jätteskönt, men maten va då ingen höjdare kan ja säga! inte dom som serverade heller! så otrevliga å sura! kändes som att dom va trött på turister... Ja just de ja: alla vi fyra som åkte fick magsjuka:(   .
Det fanns jätteduktiga konstnärer där, så vi passade på att bli avmålade:) såååå fint!!! men vi fick inte ta dom som handbagage när vi skulle hem så dom fick åka med resväskorna, å försvann...:( :( :(  .vänta å vänta på arlanda men dom kom aldrig.. dom sa att vi skulle höra av oss i dag eller i morgon så det är bara att hoppas på att dom har dykt upp, hela!.
I det stora hela så var det en halvbra semester. som sagt så va det jätteskönt att komma till finväder å få lite färg men maten var kass. är glad att man bor i sverige iaf!.

kommer lite bilder snart:)
  puss!

bilder

                                          


Våran vackra flicka!                                      gullungen molly å novis:)

efter ett halvårs väntan!

Nu har vi väntat tillräckligt länge! efter ett halvårs väntan är det dags, i morgon drar vi till bulgarien i en vecka...utan nova:( .. men det är bäst för både henne och oss. vad får hon ut av att åka dit? hon kommer inte komma ihåg det ens!. man skulle ju inte få ligga i solen tillsammans, utan bara jaga henne och hålla sig i skuggan.  kommer längta efter novis som f-n . Hon får föjla med nästa gång i stället...
Vi kommer att bo på ett 4-stjärnigt hotel som heter viktoria i sunny beach, 30 meter från havet och 500 meter till centrum. frukostbuffé har vi också valt:) . så nu är det bara att hoppas på vädret!.
glömde nämna att nova ska vara med sin mormor å farmor å faffa när vi e borta. så hon kommer ha det jättebra.

Just nu håller jag på å väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så man kan fortsätta packa sen, åsså håller jag på att försöka få nova å sova. Igentligen brukar hon ju inte sova fören 3 men hon va trött så jag tänkte försöka. är ofta hon inte sover middag alls nu, fast hon är trött. är som att hon inte har tid, hon vill bara vara ute å leka men sin dockvagn å sin lilla gräsklippare:) hehe.

Det känns att sommaren börjar ta slut, så nu längtar jag till hösten å  vintern:) den här vintern kommer gå fort!.
När jag är inne då tänker jag mig att det är jättehöstigt ute haha! men det börjar faktiskt ramla ner mycket löv å så, inte mycket men en del iaf. å va skönt det ska bli med vinter!. älskar vinter!. är ju liksom nästan ingen idé att längta efter en svensk sommar om man tänker på hur få dagar det är så där rilktigt perfekt väder. oftast blåser det å det hatar jag, eller så blir det mulet efter halva dan.. änt re så så säj? :)

har ju slutat på ica nu, så när vi kommer hem är jag i princip arbetslös:( . men pass-team har ringt medan jag har jobbat på ica så då har jag berättat när vi kommer hem å så att jag kan jobba då, å lika så med handikappomsorgen inom kommun, och så är jag ju inskriven hos resursen. Sen kan man alltid hoppas att dom ringer från ica:) kul att jobba där tycker jag!.

första september ska jag iväg å ta cellprov. tycker det låter hemskt men det kommer kännas bra att ha gjort det. enda sättet att skydda sig från livmodercancer å sånt är typ att inte ha sex fick jag höra. funderar starkt på att ta det där vaccinet sen mot livmoderhalscancer, det är nog värt det!. har ju lite cancer å släkten så det är klart man tänker på det.

Ha det bra i sverige allihopa;)

CU soon!!!

Hej allihopa!!!


Igår, innan jag la mig ställde jag alarmet på 07:00, åsså vakna ja imorse å kolla på kl: 08:05!!! DOOH jag började för fem minuter sen!!! panik blev det då för är det nåt jag hatar så är det att sova över!!!. ringde "bossen" å sa som det var, sen va jag på ica till kvart över. Såg ut som crap men det sket ja i:) . sen efter ett tag så kolla ja på chema, då stod det att jag skulle börja 8:30, ja då hade jag ju kommit för tidigt då å stressat i onödan...suck!!... blir tokig på mig själv! chefen har ju ändrat chemat så det jag har hemma stämmer inte med det som står på jobbet, å ändå så glömmer ja jämt att skriva av det.. på mitt chema står det att jag börjar 12 i morrn men jag läre väl kliva upp halv åtta å ringa å fråga om hur det står på jobbe.. hehe kul va?.. ja jag får ju skylla mig själv.

Efter jobbet va jag å familjen till mammi å åt, blev grillad öring, MUMMA!! .


Ja just de ja, igår lämnade jag bort en av missarna till min kära syster. var där en stund så jag fickse hur hennes andra katt reagera på lillpysen vid namn ragnar:) . lite fräs men det kommer nog bli bra sen, eller hur sis?. hope so...

På tisdag ska jag på ett hemligt möte hihi. sen är det bara en vecka kvar sen drar vi Em!!!:) fan va kul de ska bli!!! men jag kommer sakna min lilltyta här hemma!:( . fy va hemskt!.
ja just de ja, allstå är det sista veckan för mig nästa vecka. sorgligt!. tycker faktiskt det är kul på ica ja!. roligt folk man jobbar med! alla är så himla trevlig! . .. hoppas man får komma tillbaka dit nått tag.

nä nu ska jag mysa framför tv,n:) . ♥ saknar ju min gubbe när ja jobbar! å nova såklart, men hon söver hon nu;)


sis, tack för att du finns! man kan verkligen prata om allt med dig!. skönt att veta att du alltid finns där, som jag för dig:) tihi!

Ha en trevlig kväll alla läsare! ♥



galen man blir!!!

har jobbat i dag åtta till 20:30, å när man slutade spöregna det så jag såg inte fram emot att cykla hem. När man kom ut och hoppade på cykeln upptäckte jag att det va punka! ja, då är det nån idiot till ungjävel som skruvat bort den där grejen på däcket så all luft gått ur....SUCK!! galen man blir!!! va är det ungjävlar som får såna ideer då?!?. säkerligen killar iaf.. misstänker två personer å.

var på lilla theos dop igår:) guuu va stor han har blitt!! så himla söt!!. fick jättegoda kakor å tårta efteråt. tyvärr gick det mindre bra tt ha med novis hehe. under själva dopet var hon som en ål i famnen å skulle bar ner på golvet, sen vid fikat upptäckte hon en vagn så hon ville ju bara till den (hon älskar att dra alla vagnar), så då ville hon åxå bara ner på golvet hela tiden. blev en rätt så tidig hemgång men huvudsaken vi var med på lillikillens fina dop:) han var så duktig!

Just nu är nova och bubben nere i duschen å jag sitter här vrålhungrig (som vanligt) . vad ska man äta??. är lite sugen på hemgjord pizza när man tänker på novas farmor å farfars hemjorda pizza för den är sketago! men vi får se vad det blir:)

i morrn är det jobb igen som gäller 9-14 då tror jag. chefen har ändrat om lite å jag glömdes kriva av det i dag.. men jag troor det är så:P



ha en trevlig kväll me mycke myys:) ♥ ...det ska iaf jag;)


RSS 2.0