Söndag 7/3- 10

Japp de va dagens datum.... :)

Det har hänt lite sen sist! I Fredags åkte jag å min syster yster till Söderala och hämtade hem en till häst:) Hon heter Barki, är ett 4-årigt halvblod å såååå söt! Hon har vart med om mycket och haft det svårt så hon är väldigt tanig, spinkig, benig och har inte så mycket muskler. Lånar henne av en trevlig tjej (inte hon som har miss skött Barki) och hoppas hon vill låna ut henne läääääänge! . Fast jag bara har ridit "Barkan" två ggr lite snabbt så är jag iaf kär i henne, det känns som att man vill göra allt för henne med tanke på att hon haft det svårt. Vill verkligen utvecklas med henne, lära henne och mig.. Jag ska försöka göra så hon lägger på sig både mer muskler å fett.
 Känns bra att ha nåt att göra, någon att jobba lite med:) Har ju Alipso och Bonnie också så vi har lite att göra nu hihi. KUL!.
Alipso blev väldigt kär i Barki när hon kom och skyddade henne från bonnie så det va lite krångligt men idag hade han fått nobben å Barki hängde mest med Bonnie, som nobbade henne haha..jaja det där löser dom:)  . Alla 3 står iaf på Forsön på lösdrift med fri tillgång till mat så hoppas hoppas hon lägger på sig lite nu!.
Har precis kommit hem från en ridtur så jag känner mig lite trött i ryggen å benen;) bra träning iaf!.
Barki har vart lite flummig och tittig dom här två ggr jag har ridit så jag undrar hur hon är när man rider över bron från forsön och om det börjar plinga för att tåget ska komma precis när man går över järnvägen..?.. Ska bli spännande å se någon dag:) . Man är ju lite nervös själv å innan man känner hästen hehe.

Leteade laddaren till kamerabatteriet i morse för jag tänkte knäppa på pållarna men hittade det inte..hoppas det dyker upp snart!.

Igår åkte Jonas skoter hela dagen så nu får han ha barnen:) Skönt, men man längtar ju lite å;) men jag ska passa på att njuta nu av lite tysthet hehe.

Har fortfarnde inte fått nå helgjobb som jag hoppats på men ska ringa å tjata i morgon, måste ju de om man ska få nåt jobb!.

Nu ska jag ut på fejjan lite:)

Höörs hajj!


RSS 2.0