Ännu en ensam kväll...

... Nä, inte helt ensam för vännen C har ju vart här å hållit mig sällskap :) Längtar efter min gubbe men det är faktiskt skönt att känna att man längtar också :) lr hur jag ska förklara... Hur som helst kommer han hem i morgon ! Jag har börjat med lite utpressning så det ska bli kakel NU I HELGEN!!!! de vore väl liksom på tiden!!! får se om det funkar, å det borde det göra ;P

Jag har jobbat igår å idag, idag va bättre än igår för igår när jag satt i kassan blev det kö ända till frukten, 4 pers i posten å jag ringde heeela tiden på den som skulle komma till mittenkassan men ingen svarade, ringde charken (så dom kunde ropa på nån) men ingen svarade, samma sak i frukten... den enda jag fick tag på svarade med " jag har lunch!"... Å såna gånger står alla i kön och tittar på mig som att " ska hon aldrig ringa nån som öppnar andra kassan!"...
Ja så idag har det vart lugnare iaf :)

Red en snabbis när jag slutade å det är så kul när hästarna är så pigg! :D Tänkte rida barbacka först men sen kom vi och tänka på att barkan spaka bakut sist i skritt så vi struntade i det hehe. Hon har tappat en ska fram så nu har hon bara EN enda sko på sig å det blir lite ojämt så det måste fixas.

Har vart  ute å gått med barnen till fotbollsplan så nova fick sparka lite, sen ner på spelboa där barnen fick en varsin glass . När vi kom hem kom C så då laga vi mat: lax i ugnen med skitgo creme.f röra till .
Sen blev det badning av barn, läggning å sen Idol:)
Just de ja, badning! Tim HATAR att bada numer, vet inte varför men han blir som en katt så man får verkligen tvinga honom å han gör allt för att ta sig därifrån: skriker, klöser och slänger sig förtvivlat för att ta sig ut, oavsett om vi duschar lr badar... vad gör man?. det har inte hänt nåt för att hans ka bli så heller, det har bara blivit :/ . Man tycker jättesynd om honom men han måste ju bli riktigt ren. Kankse bara blir var tredje- var fjärde dag för man vill undvika så mycket det går... Hoppas verkligen han gillar badhuset mer! det gjorde han då i vintras. Nova älskar ju att bada och det är ju liksom vinternöjet: att gå på badhuset!.

I morgon är jag ledig så då hoppas jag på bra väder igen så man kan va ute. Tiden går fortare då... Sen kommer kärleken hem.
 
Har sett skitsnygga brudklänningar! precis sån som jag vill ha!!! OM vi ska gifta oss nångång! Ibland känns det som att man vill ju gifta sig nångång i livet, få uppleva allt de där, å det blir bättre för barnen om nåt skulle hända oss osv. Och ibland känns det som : nej, varför ska man gifta sig när alla som gifter sig skiljer sig?? ...

Nu ska jg ringa gubben å sova ! Tim vaknar väl vid halv sju lr nåt... ZZZZZZZzzzzzzzZZZZzzzzzZZZzz


;)

Go´natt!

           

Måndag igen!

Tack för att jag fick kommentarer fast jag inte skrivit på flera månader! Gu va roligt jessika att du har vart in å kolla varannan da hehe!
Jasså skulle ni behöva extra?? jag vill ju jobba ja!!! bara jag får jobb ä jag glad! :D

Det blir ett kort inlägg nu för jag sitter å fricker kaffe så jag ska orka springa :) måste försöka gå ner lite efter den här sommaren!! man går upp några kg av att va på ica!!! :) Bossen ringde igår å jag ska få jobba lite den här veckan- skönt å kul!!!
Vill liksom inte va arbetslös ja e!

 

Ikväll ska jag läsa lite bloggar det lovar jag, allas jag vet :)

Nu gnäller Elsa och vill ut så det brinner i knutarna! kanske skriver mer ikväll :)

ha en bra dag/ kväll!

Kram på er!!!

Hör å häpna!!!

Är det inte otroligt???? jag skriver i bloggen!!! va väl typ på 1800-talet sist lr?

åå jag minns inte sist å jag tänker inte titta innan jag skriver...

Uppdatering: Vår kära häst Alipso tog vi bort i somras för han bev dålig, 27 år blev han...
Hästen Barki som jag lånat sen feb har jag nu köpt :D
Bonnie är kvar :)

Barnen växer så det knakar!

Inget händer i huste som vanligt! köket är inte helt klart ÄN! väntar på kakel å lister mm...

har inte läst någons blogg på typ 100 år, lr jo freddans faktiskt, och www.moahenriksson.bogg.se- super sorgligt så jag gråter varje gång jag läser!

Har jobbar på ICA i sommar men är nu arbetslös... Vill ha jobb!!!!!!!

oj, måste skynda mig för snart kommer gubben hem me pizza :P

Har liksom fäjsboka heeela sommaren bara, är det enda som existerat på internet för mig. Nu blir det bättre när man ska va inne lite mer...

Satt med pilen på "ta bort blogg" nyss men så tänkte jag att jag kan gör atte försök, men då gäller det att jag får kommentarer å så jag ser att nån läser...ska börja läsa era ja å!!!

gubbens cykel blev stulen i natt + en massa ansra här på nyhemsvägen, så tråkigt!!! lr man blir förbannad, inte för cykelns värde men för att dom stjäl!!! synd man inte kom på dom!

Nova har ridit med mig i dag på barkan, å va mallig hon blev!
I morgon ska jag å Anna rida till koldemoåsen å klättra, det behövs för barkan! hon måste bygga muskler!
Har även börjar ge henne kraft 125 så hon ska gå upp i vikt innan vintern då hon går på lösdrift, men oj va pigg hon blir då hehe, inte idag men förra gången sparka hon bakut i skritten några ggr :P hihi!

Funderar på att ta för på henne nästa sommar om jag har den ekonomin och hittar en bra hingst!..


nää nu ska jag ringa å fråga var pizzan tog vägen...och gubben... :)

tack å hej!


RSS 2.0