helgen som vart

Ja i fredags va jag ju å klippte topparna å färgade håret hos jannica:) . innan det va klart bestämde jag mig för lugg åxå, hihi. kände att jag måste prova det en gång till, annars kommer jag ha beslutsångest varje gång jag går dit å fixar håret..
kändes bra men väldigt ovant:) . färgen blev jag supernöjd med!!! hon lade i massa bruna slingor så hela håret blev liksom brunare.

Till något tråkigare.... va på begravning på em, en som var bara 59 år, hur snäll som helst. omtyckt av ALLA! . haft cancer en tid å sen fick han hjärnblödning och gick bort... han har betytt väldigt mycket för väldigt många..
svårt att se hans mamma, livskamrat, son, och sonson m flera.. usch, nä fy... man kan inte fatta att han är borta, att det var han som låg där framme i kistan..
var jättefin begravning med många fina låtar... mycket tårar...
svårt att skriva om det till och med..

På kvällen hade jag ljusparty, jättetrevligt!. hade gjort ananaspaj å vaniljvisp som var uppskattat:) . blev mycket sålt så jag fick den där fina ljusstaken i gåva som jag har viljat haft länge! :) .


ska lägga in en bild på håret i kväll, men mer hinner jag inte nu för nu kommer emelie så ska vi käka tacopaj;)

synd

Synd hanna, gumman att jag inte ska ha det på lördag då! hade viljat träffa dig! va ju fan skitlängesen! hoppas allt är bra med dig!

HATAR när det är halt ute!!!! får ju fan sammandragningar av att bara gå när det är så här halt, bara för man spänner sig.
Sen vet ja inte om jag har foglossning eller vad det är, hade ju inte det med nova men det känns som om jag ska tappa benen! känns liksom i höfterna,benen å rövbenen på nå vis, mellan röven å höfterna!? någon som kan förklara?. magen har spänt mycket i dag, känns som att huden ska spricka... tog en bild inne på toa på jobbet å det ser för mig ut som en flickmage iaf, eller vad tror ni??? kul när folk gissar tycker jag! .

igår tänkte jag ta fram ljusstakar å börja lite smått. båda ljustakarna hade ett ljus som va paj, tog ja fram å satte upp en julängel å när jag skulle knäppa på funka inte den lampan, tog jag fram ett oöppnat paket som jag köpte på A&H med en stjärna i, typ plåtstjätna, då va den halv!!!! en halva fattades!!!! kan man bli galen lr??.

I morgon ska jag va hos frissan kl 08, innan dess ska jag köra nova till mor. sen kl ett är det begravning för en god vän till familjen..... hoppas bubben kan sluta tidigare så slipper nova va med, är ju sovdags å då..
sen ska jag handla, göra fika å sist men inte minst ha ljusparty .

I dag har jag ringt å beställt julklapp till min syster å min mor. tror visst att sandra blev nyfiken;) . men det är inget väldigt, bara en liten kul grej...

Hann bara komma hem så åkte bubben iväg å skulle hjälpa en kompis...suck!.. det är ALLTID någon som ska ha hjälp med nåt!. sen är det många som lovar att dom ska hjälpa honom med vårt hus sen, men det blir ju aldrig av!!!! . "I framtiden" sägs det... göra om köket sen, lägga golv sen, jamen näääär????. flyttar man till ett hus vill man ju ha sitt eget om man ska trivas, alltså som man själv vill ha det, så jag vill göra om nu!!!. är så himla mycket som är ogjort!. novas rum är påbörjat men inte klart, trappen är påbörjad men inte klar, köket är planerat men inte påbörjat, sen skulle det behövas tapetseras överallt där det inte är gjort...
när nicke va så snäll å hjälpte oss att tapetsera när vi flytta in va vi inte rädd om golvet (eftersom det ändå ska läggas nytt) men nu är det gammalt golv med målarfärg överallt.....
nu har jag avreagerat mig lite å :)


ha en bra kväll!!!



flickmagen.. . ?.




v.23

Hej!!!


i helgen har det vart lite jobb åsså va nicke å ia å lukas å johan å emelie å Pär här en kväll.trevligt trevligt:) .
Tränade en snabbis igår på coss trainern (superskönt). är sällan jag rör på mig nu för tiden, man hinner liksom inte. sen är det ju faktiskt inte så himla kul att gå ut å gå när det är svinhalt ute heller...

I dag har jag jobbat halv tolv till halv nio. Tackade nej till fortsatt, eftersom jag inte trivs!. Är bara att hoppas på att det dyker upp nå annat. ska in på resursen på fredag när jag är ledig å skriva upp dom dagar jag kan jobba. är lättare att få jobb då om man skriver upp det.
 ska ju färga håret å på fredag:) . lika roligt varje gång. sen på kvällen blire ljusparty:) . hoppas det blir några som kommer!. är det någon som är intresserad är det bara att höra av sig! man kan ju köpa julklappar å:) . passar så bra nu innan jul, å det finns så himla mycket som luktar gott!. tänkte göra något mumsigt fika att bjuda på efteråt.

Är i v23 nu:) .  börjar känna lite sammandragningar när jag gör nåt, som när jag gick hem i kväll, fort, åsså spände man väl sig för det va halt.  kan även känna att magen är hårdare på vissa ställen ibland, som att det är en viss kroppsdel man känner:) .
har gått upp rätt mycket nu så nu ska jag försöka dra ner på godis å pizza mm, fast det är väldigt svårt!!! . men jag vill inte klämma ur mig en lika stor bebis som nova igen (4382g) . drömde en natt att de va en pöjk på 4100 g...
vart tar tiden vägen?? det går så fort!. men det är bra för vi längtar!!! :) .

nepp, nu blire t å hoppa in i duschen, ska bli sååå skönt!!!!!.

go natt mä er!



 


slänger in någon bild










v.22

Just nu är det fyra tänder som håller på å kryper fram på nova,samtidigt! inte undra på hon har feber stackars lilltytan. igår kväll frös hon så hon knappt kunde dricka alvedon innan hon skulle sova. Som tur va sov hon iaf jättebra, det brukar hon inte göra när hon har feber. Å i dag har ¨både jag å Nova legat på soffan precis heeela da´n:) hehe. klev bara ur för att kissa, göra välling å värma på paj. nova har fortfarande pj på sig å jag går i mjukisbyxor å jonas tröja:) . hon har ju sovit till å från hela dagen så varför inte ha sköna kläder på sig? :)
i kväll ska jag å emelie gå å simma, det ska bli skönt. kanske man vaknar:) .

i dag går vi in i v.22. bara man kommer över v 25 går det väl fort hoppas jag. är så skönt nu, magen syns, jag är inte för tung, det sparkar som bara den å jag mår toppen!, till och med i ryggen! fast jag känner om jag ligger ner, å om jag har jobbat å suttit mycket stlla (som man alltid gör nästan när man jobbar där). har bara 7 arbetsdagar kvar på detta ställe, å dom frågade hur jag känner för att vara kvar (fast dom har sagt att dom ska anställa någon i två månader), men jag sa att jag inte vill vara där mer... det har förändrats så mycket sen jag började där, precis vad en som jag jobbade med då varnade mig för, hon hade jobbat där i nästan tre år. Hoppas man får nå annat, är ju inskriven i resursen så, å dom vet att jag jättegärna vill jobba.

näe, dags för lite alvedon. min lilltyta mår inte alls nå bra.

snart kommer gogrisen hem;)

hej hej!

Funderingar...

Varför känns alltid söndagar så trist?? är väl för man ska jobba på månda´n men även fast man skulle va ledig så är söndagar den värsta dan! i möre jobbar ja 6:30-17:00... FY!. Hoppas på att få va ledig på fredag, då jag egentligen ska jobba men hon som jag e ass åt ska på sjukhuset.
Har vart uppe hos emelie en sväng å hälsat på. vi satt bara å prata om allt möjligt. Sen skulle hon ut å rida, å jag vågade inte följa:( är så rädd å ramla av å skada lillbäääs. bästa att ta det säkra före det osäkra.

Julen i år ska firas hos mor å hennes "gubbe", åsså ska två av mina bröder dit med respektive å en har tre barn som ska med, sis med Novas goa kusin "mella" åsså ska ju bubbs å novis va med så klart:) ska bli så mysigt så! vi va ju med svärföräldrarna förra julen så mamma blev jätteglad när jag sa att vi skulle va hos dom:) . va meningen att vi skulle va i sthlm hos jonas farmor men så blev de inte, vi åker dit den 23:e på kalas i stället för hon fyller år, sen åker vi hem antingen samma dag eller tidigt på julafton. Lääängtar till jul!!! vill börja pynta nu ja!:)  Kul för Nova å Mehlin att dom kan leka med varann på julafton.
Ser fram emot jul å nyår nu, sen är det "bara" tre månader kvar innan storken kommer igen:) .

Nova ligger på altan i vagnen nu å försöker sova, åsså grinar hon ibland så jag satte på en skiva med skön musik, jättehögt så hon hör ut hehe. lämpligt att hon är van att somna till musik.
Svärmor har iaf en växasäng från när hon va liten som nova ska få låna:) piffar upp den lite så blir den jättefin! är så gulligt med gamla barnsängar tycker jag. snällt av henne att låna ut den till lilla barnbarnet:) .

När jag gjorde UL så frågade jag om det var farligt för barnet att man låg på rygg, för det har man ju hört, å ja,nä det skulle man ju inte göra sa hon, men det är inte fören senare man inte ska göra det sa hon, när magen blir större. när är senare då? när blir det farligt? det är ju för att det trycker på typ stora kroppspulsådern lr nåt å då försämras hjärtljuden å så. (kan inte förklara, för jag kommer inte ihåg) men nåt sånt. jag sover jätteofta på rygg ja ju, somnar på sidan sen vaknar jag på rygg å vänder mig.
man har mycket funderingar hihi.
den 12:e dec ska vi in å lyssna på lillpys därinne:) .

Ha en fortsatt trevlig söndag!

puss!

lördag igen

Hej hej!

Så va de lördag igen. Guu va fort veckorna går!!!! . så underbart att vara ledig i helgen!
i veckan va jag å simmade ,med emelie, superskönt! sen basta vi lite. Igår va jag å bubben å nova på badhuset. Nova älskar att bada! hon är bara lite fööör modig. hon går ut där det blir lite djupt hela tiden, å vägrar ha såna där simsaker på sig. men det va kul iaf. hon blir ju så glad:) . sen somnar hon så gott när vi kommer hem.

F-n va jag hatar att inte ha pengar!!!! har typ slut nu!. å mamma fyller år den 20:e. sen måste man handla julklappar å ju!.
Kommer iaf få mer i föräldrarpenning den här gången än förra. fast ja fick ju skapligt sist å, fast vissa trodde att jag skulle få det lägsta:) .
Usch tänk när man ska plugga (i framtiden) va lite pengar man kommer ha! å då i flera år! . huuu det är ju det man gruvar sig för.

har så ont i huvudet i dag så jag måste lägga mig på soffan nu.
kram å hej!

shopping

Kul att det va någon som gissade:) .

I dag har jag, nova å "em" vart i bollnäs. först stannade vi till på max :P sen blev de lite smått me shopping. har inte så mycket pengar kvar så det blev bara en pyjamas å en varsin julklapp till nova å kusinen Mehlin. ja just ja, ett par nikebyxer å en adidaströja å:) skönt me lite myskläder!. sitter redan i min nya pyjamas:) . nova sov inge middag i dag så vi har precis lagt henne så nu ligger hon å gnäller. hade lite pott-träning i morse, hon brukar ju alltid bajsa på morgon efter frukost, men det verkar som att hon blir orolig på nå vis när vi försöker få henne att göra på pottan(?) hon har inte bajsat på hela dagen!!! annars brukar det bli 3-4 ggr.... åsså tänker jag att hon säkert inte kunna sova för hon inte hade bajsat..?.. hoppas hon somnar nu snart, ska på dagis 20 i 7 i möre. stackarn.

fyfan va dåligt att lindex i bollnäs sluta med mammakläder!!! vad finns kvar då? busungen men där har dom så konstiga nu. genomskinliga tröjor, kul när man har byxor som går över naveln ibland?! finns inte mycket att välja på precis där...

Nä lillfisan gråter.. måste göra nått.. övertrött? japp!. om inget hjälper får jag kalla på pappan:) då löser det sig:)

ha en bra kväll!!!! .

Fars dag

I dag är det bubbens dag, å pappas. gjorde en smörgåstårta till gubben min, åsså bjöd vi pappa på mat. han är så duktig min karl på å laga mat:) å en sån bra pappa!..
blev öring som vi fiskade i somras, supergott!
Fick tårta på jobbet i dag med, deras barn å barnbarn kom å firade "S "(gubben i huset). snällt av dom å bjuda mig med!

Fyyy va stökigt de e här hemma!!! någon som gillar att städa?? välkommen isf! . oändligt med kläder!!!. man vet inte var man ska börja. kläder som är för små åt nova, som hon fått av kusin å inte anväbder (lite äldre), mina kläder som jag växt ur, mina som jag kan ha, jonas kläder, åsså är det lite mer nova-kläder... huuuuhuuu:( va tråkigt!!! är för trött för detta!!! ingen motivation alls till att ta reda på det när jag vet att det snart ser lika ut igen, men om inte jag tar bort det, är det fan ingen annan som gör det heller!!!. blä!.

Är det någon som har mammakläder som ni vill sälja? jag har vanligtvis strl M.
Guu va bebbe sparkar hårdare för varje da nu:) . känns som att hon gör kullebyttor. Nä jag vet inte könet men jag kan säga att jag är 99.9% säker på att det e en tjej! mådde lika som med nova, å har lika mage, å känner på mig så väl att det är en tjej! . någon som vill gissa??? ska ta en bild å lägga in nu, men jag är bara i v.20:) .

Månda i möre, jihooo, ja e ledig!!! :D

puss!






Lördag

Här sitter man en lördagkväll med tanken på att man ska jobba i morgon, såsom i dag... känns så jäkla trökigt när man går i väg vid kvart i åtta på morgonen å vet att man kunde ha legat i sängen i stället!. fyfan.... Jag vet att jag klagar lite på att jobba nu för tiden, å det är faktiskt så att det tär på en att vara upp i en person hela dagarna å inte ha någon annan att prata med! dom dagar vi är dubbel ass är det ju bara mellan halv tolv å tre... ont i ryggen har ja å! å "växtvärk" eller nåt i magen...
Skönt just nu iaf, jag är hemma med mina älsklingar;) .

orkar inte skriva mer....
ha en bra kväll!

tre år igår;)

Tre år firade vi igår:)  . Tre år sen vi träffades, gubben å jag. Man minns det jätteväl hur härligt de va men ändå känns det som att vi har vart tillsammans mycket längre. Synd att vi inte träffades tidigare!:) . känns som att vi är gjorda för varann juu;)
Älskar dig såå!
Vi va ut på take off å käkade planka, supergott! . mamma hade nova så vi fick lite egentid med varann.

I dag har nova å jag inte hunnit med så mycket än, bara bakat å myst. hon går fortfarande i PJ å leker:) . så skönt med lediga dagar!
I morgon jobbar jag halv sju- fem:( bläää!!! ensam dessutom!!!. sen åtta till fyra lörda, sönda.

Har tänkt att hälsa på Iia å lukas sen, å efter de ska jag ringa å fråga om tapetkatalogen är inlämnad på tapetaffärn så jag kan beställa till Novas rum. Så kul å göra om, (när det väl händer). Åkte ju in å skulle beställa igår men då va katalogen utlånad så då åkte jag till Jysk i stället å köpte dusch-draperi å badrumsmatta. Sen blev de lite mer småkrafs å:)

Sover dåligt om nätterna nu tycker ja. känns inge bra att ligga på rygg, för det e obehagligt för magen, å ligger jag på sidan känner jag av nerven från ryggen å ner för hela benet. känns som att någon har suttit på benet så det har domnat bort på nå vis... jätteknepigt.
Å vissa nätter sparkar bebis jättemycket. men det är ändå skönt så man känner att den lever å tränar upp sina små muskler:) .


nu ska jag hjälpa nova på med lite kläder. ha en bra dag!
puss!



Skillnad va??







riktig slödag!

Japp, i dag har jag en riktig slödag! så himla skönt! Nova sov enda tills jonas väckte henne kl 10!!!? hon brukar ju alltid vakna vid sju!!!. skönt!.. jag har gått runt i thigts å linne hela dagen nästan!. Va ut en sväng för novas skull så hon fick åka lite pulka:) , sen blev hon trött å sov igen. jag tränade en liten sväng å bakade medan hon sov.. så j-vla skönt att vara ledig!!!. I morgon jobbar jag 6:30- 17:00 :/ bläää!

Va till bollnäs igår med svärföräldrarna å kikade på skor till nova bl.a. många som kostar runt 700kr! men jag hade tur å fyndade ett par jättevarma, vattentäta skor för 99kr:) . tog sista paret av flickskorna.  
På kvällskvisten va vi å hälsade på pappa å han fru, så då fikade vi å så, sen tog vi med oss två filmer hem å kikade på en av dom å hade myskväll;) .

Usch va stökigt det är här hemma jämt!! leksaker å kläder överallt!. Både jag å jonas är duktiga på att slänga kläder lite hur som helst: på rumssoffan, i datarummet å lite på grinden till trappen, men Novis e nog värst ändå! :) hon river ur sina lådor å sätter sig på golvet å försöker klä på sig, utanpå det hon redan har på sig. Sen när jag plockar upp alla leksaker som ligger över hela nedervåningen så man knappt tar sig fram, åsså lägger jag det i hennes leksakslåda, då skriker hon : nej, nej´, nej!!! sen river hon ut allt igen:) .

Nu har vi käkat pizza, ska väl ta å dammsuga lite som jag har tänkt att göra hela da´n...


Den 28:e ska jag ha ljusparty, passar bra så här inför julen å allt:) . Va på vännen N´s ljusparty och beställde då tre paket med doftljus, luktar ju så himla gött!!!

Ha en trevlig kväll!

puss!

konstiga drömmar!

gud va mycket man har glömt sen man var gravid med nova. till exempel att det gjorde ont i naveln ett tag! igår kväll å hela natten har det känts jätteobehagligt i naveln!, så man kunde inte ligga precis hur som helst!. hoppas de inte blir så i kväll!
och så hade man nästan glömt vilken skillnad det är på magen på kvällen mot för på morgonen, mycket större på kvällen!. å kliar mycket i huden, är väl för den töjer på sig...
snart har vi gått halvvägs, på tisdag! herregud va fort det går!. tycker det va nyss som jag visade bubben testet å han blev glad å sa: är det nå på gång? en till "tokamaja"? :) . hehe go´han är min gubbe!.

fy va kallt de va i morse då! -9! men de e bra så snön ligger kvar! är så fint ute nu när det är snö å kallt å soligt! :)

På onsdag fyller m.p år, å de va på den dagen som jag träffade min kärlek, så då firar vi tre år! va lite egentligen! känns som att vi känt varann mycket längre! . Love you!!!.

Ja som vanligt drömmer jag mycket drömmar nu, å väldigt konstiga, igår natt frömde jag att en kille dödade våran lilla Nova, å jag blev galen på han så klart å sprang efter han. Då sa han: okej då, ge mig vad jag förtjänar då. Å jag tog en kniv, en som inte ens va vass, å skar han i halsen allt vad jag kunde samtidigt som jag höll i hans huvud, sen kom jag in till skelettet å bara fortsatte att såga mig igenom halsen med den där slöa kniven. Ja vet, hemskt!. Så sjuka drömmar har jag!.



RSS 2.0