längtar!!!

Sitter här å tänker på i sommar, guuu va skönt det ska bli att Jonas ska vara hemma i sommar!!! å jag kan äntligen jobba! hihi! har vart sköntatt vara hemma med nova men man längtar tills man kan tjäna pengar! nog för att jag har börjat jobba lite redan men det märks knappt i plånboken...
Längtar tills vi ska åka till bulgarien! men det blir avårt att vara utan nova i en heeeel vecka:( .
Just nu är lillstumpan på dagis å ska hämtas kl 11, då har hon vart där sen 9 (fast jag var med i 45 min innan jag gick) tycker det går väldigt bra för henne där, hon verkar tycka det är kul!

Möte på ängslunda i dag å, så då ska mamsen ha nova:) man kanske ska höra om hon vill ha henne lite längre så man kan gyma hehe, va ju så längesen de nu så man får väl träningsvärk för det minsta lilla haha!

ooops! måste ju hinna plocka av i köket innan jag ska hämta nova å:/ .


tja!

påskdagen

Igår jobbade jag på C (tack o lov) jag tycker inte om hemtjänsten! så det va skönt när malin ringde och sa att jag fick vara på c i stället:) ..

i natt har vi sovit i husvagnen hos svärmor å svärfar:) de va mysigt! vi va hos dom å åt å va ut på isen en sväng igår åsså va martin å sofie där å. Riktigt trevligt var det!. :)

va in på resursen i dag med å hämtade papper om sommarjobb som jag ska fyllla i tills på tisdag för då är det möte. Sen är det bara att hoppas på att man får jobb:)

har börjat fundera på att jag måste plugga upp matten så jag kan söka in på högskolan nått tag, tror jag söker till både våren och hösten-09 (om jag är klar med matten å om det känns rätt då). Först och främst ska jag bli klar med körkortet!!!.
Å ja, jag vill ju att Iiia ska plugga med mig å juu!! snälla gumman! det vore skitskojj!. det e ju "bara" tre år hehe! fast det tycker jag känns rätt lugnt ändå, det är matten som tynger mig...suck...

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så här sätter vi stopp!

;)
hejsvejs!



framtidsplaner...?..

Nu har jag nog bestämt mig! gjort en liten plan då som ser ut så här:
 ta körkort,
 läsa upp matte B,
 göra högskoleprovet,
söka till ssk-utbildning
 å senare till barnmorska!
vill ju så gärna bli barnmorska!!! men vägen dit känns så lååååång!
men bara man vill så går det!:)


i dag är bubben å anglar med far sin å bror sin:) .hoppas han får nån fisk!
det var trist väder ute nu, så vi får se om vi går ut nu eller väntar ett tag.. äh, vet inte vet inte vad jag ska skriva så nu skriver ja inge mer...hehe,
hej  då! å gla påsk! :)

Inskolningen har börjat:)

I dag var tredje dagen på novas inskolning på dagis, hon tycker att det är kul att leka med dom andra barnen och härmas å riva det dom bygger upp med lego;) tror att det kommer att gå bra att lämna henne själv sen!
Nova fyllde ett år i Lördags! hon blir så stor! tycker det var nyss hon kom till oss ja juu!.
Hur som helst så är det något magiskt med att fylla ett, allting händer så snabbt! hon har ju kunnat gått några steg rätt länge men nu är hon jätteduktig! hon reser sig upp å bara går, man blir ju så förvånad varje gång! Å klättrar överallt:)  fast det går ju snabbast att krypa;)

Jag var till Jannica igår å klippte mig och färgade håret. Blev väldigt nöjd även den här gången (fast det blev VÄLDIGT kort) Jag som hade fått så långt!!! men det är ju inte fint iaf om det är långt och slitet! då är det finare med kort å tjockt!. min vän Emelie klippte sig också, å passar jättebra i lugg!. Sen köpte vi lite hårvårdsprodukter också:) .

Hoppas min love kommer snart, han är nämligen i iggesund med en vän som hade lite jobb där.
Skönt att han är hemma i veckan så vi hinner träffas lite mer. Blir så lite annars när jag jobbar på helgen å han på veckan...men snart blir det bättre för pappaledigheten börjar i juni tills augusti:) sen åker vi på lite solsemester!!!:P

hat b

gosen å jag

423263-2

Måndag...

Tråkigt att det är slut på den här sköna helgen! känns som att vi hann med varandra bubben å jag mer den här helgen än förra iaf (kan bero på att jag bara jobba en dag).
Vi va iaf på barnenshus med Nicke, Iia å Lucas å köpte en sittvagn som jag är toppen nöjd med! det är en Emmaljunga scooter med färgerna camo/pink:)  Tycker emmaljunga är dom snyggaste vagnarna ja! å den här var bäst i test också! funderade först på en city jet men på den är det svängbara framhjul och det är inte så bra när det är snö å så, å jag går ju i alla väder å underlag ja så det va bäst med den:P . Amen nograbblat om vagnar (fast jag älskar vagnar) hihi!.

Va å letade en jacka åt Nova i dag men jag tror fan att man ska bli en designer själv för att få fram den bästa å snyggaste jackan! sällan man hittar nå barnkläder man verkligen fastnar för!... fast på hm är det rätt bra ändå...Någon som har nå bra tips om var jag kan hitta kläder till min lilltyta?

Å guuud va jag har vräkt i mig en massa gott å onyttigt i dag! måste skärpa mig! man hinner ju inte träna så ofta som man vill heller e å då känns det som det kvittar vad jag äter också haha. Tur man inte blir fet iaf! ....rätt konstigt att man inte blir det ...

måste dra, nova kallar!


å jag å rå!

Japp å jag årå, som alla andra: skaffar mig en blogg! . Kände att det kanske skulle va kul att ha en:) (?)

I dag har jag och Nova vart i Bollnäs med Hallin. Vi åt och shoppade å hade riktigt trevligt!
Hinner inte skriva mer nu, för nu ska jag leka lite med min dotter hihi! känner mig som barn på nytt! ;)

RSS 2.0