lite bilder


sista april:)

I dag har jag och bubben å lillgrisen vart i bollnäs å shoppat:) blev, två par sommarbrallor, två linnen å ett par skor:)
I kväll ska vi till Johan å Emelie å grilla och så, så får vi se hur kvällen slutar:) . Fammo å Faffa ska ha lilltytan. Tycker att det känns lite dumt att lämna bort henne igen:(  . Vi vet iaf att hon är i väldigt trygga händer:) .

Tänkte inte handla nå i dag, förutom skor, men så kommer man in i en affär, fastnar för nåt å då måste man köpa det, annars vet man att man ångrar sig sen om man inte köper det. hehe.
Den stora frågan nu är väl: har jag råd att åka till sthlm å shoppa å gå på elitloppet sista helgen i maj??? precis innan lön de å dumt nog, då har man ju knappt några pengar kvar!.

Gud vilket kanonväder vi har!!! satt ute i solen inte ens fem minuter, så fick jag ett streck på magen;) kul! . bra att man har lätt för att bli brun! förra sommaren hann man ju inte sola nått när Nova var liten. Då va vi mest inne. Det var ju för varmt för henne ute då! . Tänker på dom som åker utomlands med sina små barn, stackarna! . Då tänker man nog inte så mycket på barnen tror jag...

Näe det kanske står nåt roligare i morgon..?.. ;)

Ha´t så kul!!



!
 Nova förra sommaren;)









Hjälpa med långprommis?

Det var vad min kära mor sa åt mig: det kan hjälpa med en långpromenad!  ryggen alltså. Så jag tog vagnen å gick runt norränge å sen på affärn å apoteket å sen hem, men innan jag hade kommit runt halva norränge så fick jag jätteont i ryggen! å så var det resten av vägen också...
Köpte voltaren på apoteket och nu känner jag inte av nästan nånting av det onda. superbra! . var ju hemma från jobbet i kväll men i morgon blir det andra bullar:) lite piller så kör man på sen hihi!

Har kollat på kök på internet nu å då såg jag ett skitsnyggt kök! måste visa bubbs i morgon å höra vad han säger!

Usch, tycker synd om lilltytan i morgon: jag kliver upp 06:10 klär på mig å så , å gör välling å väcker henne vid halv ungefär. hon äter, på med kläder å stressa iväg till dagis å lämna henne:( stackarn! . Hon var även svår att få å sova i kväll, började nattning me välling vid sju, å hon somna strax efter nio.

Var på jobbintervju på fortum i dag ju, å det gick jättebra!. Fast det var mycket frågor hehe. Men bara en stund efter intervjun så ringde dom å sa att dom ville ha mig!. Men jag tackade nej. Kom fram till att lönen var bättre på ängslunda (eller nästan lika) men på ängslunda kan man ju byta lite dagar om det inte passar å så. Sen har jag ju större chans att få vara kvar till hösten på Ä. Ska ju vara på en sån bra avd där å, med kanonhärliga tanter hihi! dom är så rara! :)
Man vet vad man har, men man vet inte vad man får...kände lite så å.

I morgon ska jag träffa emelie, så får vi se vad vi hittar på:)

Nu ska jag ta en voltaren å sova:) så kommer min gubbe hem i morgon kväll, då blir det mys;)

Piss å kräm!

vad man gjort sen sist

Ja vad har man gjort sen jag skrev sist då? ....
På torsdagen var jag ju till en tjej som skulle "rätta till ryggen" eller vad man ska säga. Hon knakade, drog och vred, men det blev inge bättre så jag har fortfarande ont:( . Har käkat ibumetin å alvedon å smörjer med Zon. Bara till att hoppas på att det går över snart...
I lördags krattade vi hela dagen nästan (medan nova va ute å promenerade) sen va några kompisar här å grilla, åsså novas älskade sötiskusin;) . Det var riktigt trevligt! .

Sen igår va jag å Emelie till Mobackes, sen va jag å jonas å novatill familjen olsson-sannefurs nya hus! jättefint! kollade på vilka tapeter dom har valt och så och det kommer bli såååå fint!!!. kul att se resultatet sen!.
 På kvällen va bubbs å jag själv, för Nova var sov farmor å farfar, så vi passade på att mysa med ett varmt bad och lite bingolotto:) tyvärr så vann jag inte min bil den här gången men det blir fler chanser:)

Å i dag har jag övningskört å snart ska vi äta kebab;P .
I morgon ska jag på intrevju på Fortum, om sommarjobb. Har ju redan fått på Ängslunda men jag är ändå intresserad.
Vissa dagar då vill jag jobba inom vården,bli BM å allt de där, men i bland så känner jag bara att jag vill ha något annat!
Det kommer bli så hemskt att vara fattig i flera år under utbildningen....
Just de ja, skolan....går inte så bra nu. Har jobbat så mycket så jag har halkat JÄTTEMYCKET efter. Men som sagt var kan jag fortsätta till hösten.

orkar inte sitta längre nu..
ha de bra! :)


lilltytan:)

lilltytan:)

känner mig som en gamling!

Det började i söndags när jag jobbade, vet inte om det var att jag inte höjde sängen tillräckligt när jag klädde på en i sängen, eller om det va för att jag lyfta en gubbe knepigt på nå vis när jag skulle hjälpa han ur stolen (stel som en pinne e han) ja hursomhelst så kände jag mig trött i ryggen efter det, åsså sen har det bara blivit värre å värre! har såå J-vla ont!!! mamma kom med ibumetin igår så jag har tagit såna å alvedon men det hjälper bara en liten stund sen äe det lika igen:( hugger i ryggen å jag kan nästan inte huka mig ,å kan jag det så är det ännu svårare att ta sig upp igen.. så nu är det svårt att vara med lilltytan....usch!.
måste försöka jobba ikväll men det blir nog tufft, jag går värre än gamlingarna!.

jag var på ljusparty igår hos min syster, så jag beställde lite lukta gott ljus:) .
I dag ska vi åka till bollnäs å byta ut lilltytans skor, eftersom dom va lite små.  sen blire t å jobba å sen kommer bubben hem;)

ha en bra da!!!


Bra jobbat! ;)

I dag har jag vart jätteduktig! började med att gå till tåget i dag, sen från station i bollnäs till komvux, sen därifrån till stan, åsså gick jag runt där lite, sen när jag kom till arbrå gick jag , Iia,lukas, freddan å liam till dagis. När jag vart hemma en stund kom sandra åsså gick vi först runt norränge, sen ringvägen, fortsatte ner mot galvägen å sen genom byn hem:) bra jobbat!!!
frukost: fullkornsbaguette
Lunch: pasta, bacon å ostsås (lät bacona rinna av på papper)
Kvälls/ eftermiddagsmål: bärsmouthy (hur det nu stavas) med jordgubbar, hallon å blåbär MUMS!
...........Faast...jag har ju självklart ätit liiiite onyttigt å;) en glass å lite chips, men bara pyttelite faktiskt!

usch va tråkigt att bubbs åkte å jobbade i dag:( han va ju hemma med sjuka nova veckan som va.
I söndags morse när jag skulle åka å jobba såg jag att han hade skrivit en lapp som låg på köksbordet, där stod det så himla gulligt! som ett kärleksbrev . tihi!. .

Köpte skor åt lilltytan i dag, fast dom va lite små så jag ska byta någon dag i veckan till en större storlek.  Så fina är dom, ett par vita Good year;) helt klart bästa märket, för dom är så lätta! å så snygga å! . Tycker det är så himla kul att shoppa till Nova!

trodde jag skulle hinna med lite mer den här veckan för jag hade inte hört nå mer om jobb, men så fick jag höra i kväll att jag får fortsatt vik april ut iaf. Det blir väldigt roligt när lönen kommer iaf hehe!...fast egentligen, vilken kass lön man har fast man sliter som ett djur!. . tycker 130 kr/ timmen vore på sin plats! MINST! eller hur!?.. det är ju inte bara ett fysiskt arbete man har utan nästan mer psykiskt!.

läggdags för ryggen känner jag (ond i dag).

Go´natt!      CU!


Lördagkväll

Nu är bubben på g med grillen igen;) så gött! sen kanske vänner till oss kikar förbi:) trevligt!

I dag har jag jobbat 7-15:30 fast guuuu va trött jag va!!! som vanligt nu när nova är sjuk sover man jättedåligt,verkligen!. å i morgon jobbar jag 7-13, 16-21....pust!
en på jobbet bakade i dag å jag smällde i mig mer än alla pensionärer tillsammans! Nova å jonas kom och käkade frulle med mig å sen följde dom med upp en sväng å fikade lite.
A just de ja, fick reda på att jag får ett sommarvik på A, å det va kanon dä!.

nää jag vet inte vad jag ska skriva mer nu...kommer väl mer i mörrn lr nå:P
Nu ska jag hälla upp en liten goan red bull hehe;P

ha en trevlig lördagskväll med mycket myys!!!

gounge

gounge

tröttisar

tröttisar

sjuka

japp i den häe familjen äe vi sjuka mer eller mindre hela tiden. jonas är väl skaplig nu men nova har feber, ögoninflammation och väldigt förkyld!. hon vill bara sova hela tiden, mer än när hon va liten nästan! å sover hon inte, a då sover ingen annan heller. det e inget som duger då, förutom att bli buren i mammas famn å gnälla...
måste få klaga lite mer: när ska nova kunna somna själv i sin säng!?!. nämen man ska stå å hänga över sängen typ tills hon har somnat. jonas brukar lägga sig i spjälsängen med henne haha!.

i dag har jag vart på ABE å snart ska jag iväg och jobba(fast jag låter som en kråka) . min körlärare sa att jag inte skulle ha kommit å kört i dag, " du har ju halsfluss!"..men jag måste ju ta vara på varje lektion innan uppkörning.

å just de ja, den där tävlingen lina, den går åt pipsvängen hihi. ..närå jag har iaf gått ner ett kg;) fast jag har ätit allt onyttigt som vanligt!. farligt att vara på jobbet å när man fikar där flera ggr om dagen. stackars pensionärerna, vi matar dom så dom nästan inte behöver någon rullstol, utan rullar fram av sig själv...många som går upp i vikt när dom flyttar dit.

i förrgår var bubben å jag å kastade lite ovanför kraftverket, men det blev inte ett endaste napp:( . men myyysigt va dä! så himla fint väder!.
å igår så hade vi premiärgrillning bubben å jag, åsså åt vi ute på altanen.tihi.somrigt!.

nu ska jag snoka lite på fl;)




Tävling:)

Min kära syster har kommit på att vi ska tävla mot varandra. Vi båda vill sluta att äta onyttigt och samtidigt gå ner något kg (jag vet att jag inte e fet men jag vill, för jag mår bättre då). Så vi har bestämt så här: för varje kg vi går ner så spar vi en hundralapp var, å den som når sitt mål först får alla pengarna som båda sparat:) . meeen.....det började inte bra, var på badhuset igår merd bubben å nova å då fikade vi chips, jordnötshjärta å fetsis...+ att jag åt smörgåstårta sen å för bubben fyllde ju år i torsdags:D .
aja men jag börjar nu då (kanske)...hihi.
Det är ju så svårt! jag äter ju jämt ja annars!.

Gud va stolt man är som mamma över sitt barn! Nova är så himla fin! just nu går hon runt i blöja och t-shirt å drar på dockvagnen med tre dockor i :) gullunge!!! ...........fast nu kom hon hit å lukta bajs:/ ...


får se om jag skriver mer sen.

****** ha en trevlig helg!!! ******


Snart så...

Nova vaknade 06:15 i dag (suck) sen har dagen rullat på med en mattelektion, en körlektion å lite titt på kläder på stan. Sen åt jag och bubben på krokanen (nova hade redan ätit på jontas) :) . Det har blitt lite som en tredition att äta i bollnäs på fredagar tycker ja, de e mysigt!.

Det börjar lukta körkort tycker ja, snaaaart så;)  Har väl uppkörning "till sommaren nångång" hihi;)

Känns som att jag vill hinna med mer än vad jag gör! vill helst hinna med att träffa mina vänner mer! det var skitlängesen jag träffade dig "bengan" , å dig Anna!. Nova kommer ju inte känna igen melvin haha.
Måste ske en ändring på de!.....Men man jobbar ju ..åsså pluggar vi:(

nu ligger lilltytan ute å sover. Hon får alltid sova ute. tror det är det bästa för småtytor att sova ute i friska luften:) då får dom bättre emmunförsvar å.

Jag måste skaffa mig en egen design, men jag vet inte riktigt hur man gör..?..är så tråkigt att bara ha dom som finns jö!

Satt nyss och kollade på kort på datorn å på min fiiina bebismage! guu va jag saknar den måste jag säga! fast NEJ!, tro inte att vi ska ha en till! det ska vi inte!...än...Nä de kommer fler barn men det blir längrefram! Tycker nova blir lämpligare å lämpligare så det är skönt! . Nästa gång ska jag vara gravid över sommaren så jag kan gå i bikini hela dagarna haha!
 Det är en tjej som läser matte med mig å hon sla ha i augusti, å jag blir så avundsjuk på hennes mage! hihi!
va ju mysigt när ia va gravid å så man hade iaf hennes mage att känna på haha!

Japp, jag är besatt av bebbemagar och bebisar(jag vet). åsså kan jag ju inte missa ett avsnitt av barnmorskorna på tv heller som sänds i ettan kl 21 på onsdagar ,så jag är besatt av förlossningar å...:D

tjao!


inte bra!

Jag som trodde att våren verkligen var här nu, så blev det vinter igen:(  .Usch, inte bra!.
Men det är väl typiskt april-väder säger dom:/ .

I dag åkte ju jonas dårå, eller i morse (halv fem kanske?). Vi har sovit dåligt i natt hela familjen så stackars gubben som ska jobba ända till 19 i kväll.

Nova e ju förkyld så hon sover jättedågt för de. Vi lägger henne i hennes säng vid åtta, men som varje natt så vaknar hon senare på kvällen/natten och grinar å då går det inte att få henne att somna om i sin säng, för hon hör när vi går därifrån, eller lägger oss i våran säng igen om vi hade gått å lagt oss. Så nu när hon är sjuk så får hon svårt att andas och vrider å vänder sig hela tiden , å grinar emellanåt (stackars flicka)!!!. Man önskar att jag kunde få vara sjuk i stället för henne!.

Det var en på jobbet som sa i dag att om barn får sina tänder sent så blir dom även finare, å nova har ju bara två tänder som hon fick för inte såå längesen, så jag hoppas det hon säger stämmer;)

Men nu är tytan våran trött så jag tror hon ska få vara lite naken å vädra nu innan pyjamas å vällingen;) hihi.
så gulligt med babyrumpor! sofia säger att novas rumpa ser ut som den där bebisrumpan i reklamen för någon rumpsalva (bepantem eller nått heter den?) å det gör den faktiskt, ser ut som att stjärten flinar HAHA! hon är glad både fram å bak våran tyta!

lite plugg i kväll.

ha de bra!


helgen

Liite dålig på att skriva här ja, men men..

I helgen har jag övningskört lite, jobbat å umgåtts med famlj  å vänner:)
Emelie och johan va här i fredags åsså åt vi fläskfile å potatisgratäng som bubben hade gjort, så himla gött! Han är så otrolig på att laga mat den karln!;) måste ju få skryta om honom:P .Sen tittade vi på tv tills alla blev så trött så då la vi oss. Det va kul att dom kunde inviga gästrummet:)
Igår, lördag jobbade jag mellan 07-15, då kom emelie,johan , nova å bubben till ängslunda å åt frukost med mig.
sen va vi till mamma å sune å käkade tacos:) å äppelpaj t efterrätt (mums!).
I dag har vi vart ute på isen Jag, Nova, Jonas, Martin å Björn. Det va jättemysigt ända tills solen gick i moln för guuu va kallt det blev då:/ . Såg så gulligt ut när lilla nova knatade runt på den stora isen hihi!
I dag börjar jag jobba kl 15:30-21 .

hm,när jag trycker en gång på pungt på tangentbordet blir det typ 10 pungter..?......... stavas det punkt eller pungt?? haha så dålig på att stava ja:D ..

I dag ska vi käka bacon, pasta å ostsås, å jag är sååå hungrig så jag hoppas bubben kommer hem från ica snart!
Har inte gjort nå matte än i helgen, måste skärpa mig! försökte  i fredags men jag kom ingen vart , känns som man e för trött för att tänka. hjärnan börjar koka innan man ens har tittat ner i boken.haha.

Känns som det va så längesen man va på babysång nu , nova som tycker det e så kul. tur att dom sjunger å leker på dagis:) .....

Här på bildene nova på väg ut med mamma å ska leka;)




image3
hej hej


nu börjas de

Igår började jag på komvux. Börjar med att läsa upp matte B å datakunskapen. Problemet är att jag hoppade in i mitten av terminen nästan så det e liiiite stressigt!!!  ska hinna göra ut matteboken å 4 g-prov å ett nationellt innan v 21:/ . i datan ska jag hinna göra fyra övningar å fyra prov (fast jag gjorde klart två övningar i dag) å eftersom jag inte vill ta något lån ska jag hinna med å jobba å...ojojoj, tror ni ja klarar detta??? har ju för-fn lillnova å som man vill ägna största delen åt!. Längtar så mycket efter henne nu när hon är på dagis! I morse var det bara till att väcka henne, ge välling,byta blöja,klä på å springa till dagis!
Men men om jag någonsin ska uppnå min dröm så måste jag kämpa ( å om jag inte hinner så är det bara att fortsätta till hösten)...Det e bara att göra det liksom......

I kväll är det barnmorskorna på tv :) det e så mysigt att se för då tänker jag tillbaka på när jag klämde ur mig nova hihi. Bästa dagen i mitt liv! är en sån underbart fantastisk upplevelse som absolut ingen som vart med om det själv kan förstå!. Längtar tills nästa gång!!! ....fast det dröjer!

Var å åt lunch i dag med svärmor, hehe två dagar på rad nu! riktigt trevligt! igår åt vi lax å spenatpaj å i dag blev det kebab;)

nää men om man skulle fösröka ge sig på matteboken en sväng då?
men man kan ju undra vad det egentligen är för idiot som sitter å kommer på uträkningar som:
13+ (x-13) - (1-5x) =2.8   ????????
 svaret : x =0.8


I morgon kommer gooos!;)

RSS 2.0