inte så mycket skrivet...

huuhuuu va jag har gått upp i vikt!:( . men snygg är jag för de:) hehe! närå men jag läre försöka se positivt på saken! . fan va tråkigt att inte få äta allt gott (som dock är onyttigt) . nä, då äter jag hellre och är lite mullig om magen:) . fast går det för långt så drar jag ju ner på sötsakerna!.

i dag har jag jobbat 8-16 å nu ska jag ut å gå me tytis:) .

gud va alla är bruna! själv jobbar man å sliter så man inte hinner med sånt... .. det positiva i de är väl att jag blir en aning mindre rynkig än dom som solar då:P .


i kväll blire nog film å mys;) tihi!


blev inte så mycket skrivet men ändå... :)

Fy fan va härligt!!!

Vädret är så jävla härligt! va på orbaden i dag med nova, svärmor å svärfar å min älskade bubbe;) . Fy fan va härligt !

Igår va jag å bubbs med em å hennes J i bollnäs. Jag körde å dom andra drack hehe, men jag hade kul ändå! var bara så himla trött när vi kom hem vid halv tre på natten:/ . Man är ju  trött jämt nu för tiden! är väl värmen som gör det... ja + att man är småbarnsmor:)


är så trött så jag orkar inte skriva mer nu, ska jobba i möre 8:30- 20:15...



Fattar inte hur folk tänker ibland...ojojoj! Varför är tjejer så komplicerade??

lite fina bilder:)

                                   

en fin sommardag...

Det var en fin sommardag i juli, å simone jobbade halv nio till sju:/ .... suck...dock trivs jag kanon på ica! dagarna går hur fort som helst! tur att det inte är så mycket fönster i en affär, för då skulle man bara längta ut ännu mer!.  man blir bra nog sugen på att ligga på playan när folk kommer in i strandklänning å köper jordgubbar å nektariner! mumma!
Var ju iaf ut en liten sväng på lunchen , men bara till apoteket fram å tebax.
Har haft en väldig träningsverk i dag iaf. Jag å em å sis sprang forsön igår å jag gjorde verkligen slut på mig själv, spurta upp för backarna:)

När jag hade slutat var jag hem till min kära mor. Nova å jonas hade vart där några timmar å badat i poolen å så:) .
Guuu va jag saknar nova när jag jobbar! helt sjukt! .
 
Blir så förbannad när man lästa aftonbladet i dag när det stod om morden i arboga! hur fan kan man mörda någon?? visst, om någon mördade någon nära till migskulle jag nog kunna mörda den å men alltså, mörda två barn! bara för man e svartsjuk! psyco!

Nu har jag precis tryckt i mig en ost- och skinkrulle från esplanaden:) ahh va gött de va! de va jag värd!

Har kommit på att jag är aldig på familjeliv-sidan nu mer, varför vet ja inte. varju liksom roligare när man var gravid de på nå vis. men jag lära ändra på mig å vistas lite mer där å snacka med alla mammor:P

bubbs är å fiskar i kväll så jag ska bara slappa framför tv´n ;) .

ha en bra kväll! ♥♥♥

hej hej

hohoo! :)

Ja, vad har man gjort sen man skrev sist då?. Har vart på mobackes med svärmor och köpt smultronplantor å ätit gott. Sen har jag jobbat på ica, å i dag åt pass-team åt en kvinna som har MS. Igår var jag och badade med J och hennes dotter N som är bara en månad äldre än tytis:) . dom är så söt tillsammans!.

Ska snart väcka tytis om hon inte vaknar själv, för vi ska till regnsjö på nå hästgrejs, Em, är där förstås:) alltid kul att hålla på me pållar juu!. .. 
Min kära syster ringde imorse å det förtsa hon sa va: jag vill ha en häst!!!, å ja vem F-n vill inte de då!. jag!!!. man tränar så bra när man rider å!.

Just ja, igår mysa jag å bubbs med kräftor och ost å kex:) mmmm! så himla gött asså! . blir många fler i sommar å:) , jag var faktiskt så duktig så jag sprang igår å:) känner mig som en atlet:D eller inte... Är tänkt att jag ska de i kväll å men vi får se hur det blir, om jonas e hemma så han kan natta tytan:)

Gud va nova har börjat prata nu, fast mest bebiska förstås:P . baba= bada, blja= blöja är två av dom nyaste orden:) . Är så stolt över våran lilla kicka!. ja just de, hon kommer ihåg var hennes moster bor å , för dit går hon ofta på kvällarna å ska plinga på hehe.

nä om man ska väcka henne då....?...

piss å kräm!


sista dagen :(

I dag var det sista dagen hos L (som jag va pers- ass åt:( lite tråkigt!. har vart så bra där tycker jag, å hon är så snäll och lättsam männoska. Så synd att snälla personer ska bli sjuk. Kunde väl ha vart typ Anders Eklund eller nåt sånt ass- hole som skulle ha fått hennes sjukdom!. USCH vad jag hatar han...

Jättesugen på hund ja nu ska ni veta!. huuuhuu va det är jobbigt!.

Blir galen på min katt! hon har ju fyra bebisar på ca 6 veckor, å dom börjar åxå bli lite smådryg, men kattmamman vid namn Lillekatt är en j-vla pain in the ass hon!!!. Pratar å jamar å har sig hella tiden! brrrra, brrrua, mjaaauuu! mmmaaaoo! ... ja typ nåt sånt:) . Nån som vill ha en missbebis förresten? en kvar:) randig med lite rö-brunt i pälsen liksom..

I möre blire t å jobbe på Ica igen (fortfarande intro). halv nio till fem. Tur att em också jobbar där!. pratade nyss med henne i luren å då blev de ju lite prat om bulgarien såklart:) kul det ska bli gumman!.
Tror bubben längtar åxå:) myspys!

Sis!, dina ord värmer! :) . Kan inte få en bättre syster än dig! love you!♥


Nu blire duschen, vääldigt varmt!.

CU! Ha en trevlig kväll!

sorry!

Sorry att jag inte har uppdaterat på länge!. Har så himla mycket att göra nu känns det som.
Har haft min första intro-dag på ICA i dag, känns bra men lite nervöst också:) är ju lite annat mot för det jag har hållt på med förr:) . Blir faktiskt rätt stressad när det blir lång kö till kassan, man vet ju själv hur drygt det är och stå och vänta på att det är någon ny person som håller på att lära sig hehe.
Jobbar som assistent åt kommunen ons-tors sen jobbar jag heltid på ica i 4-5 veckor.. + passteam förmodligen:) . SEN BLIRE BULGARIEN!!!:D ..Neuropsyk ringde i dag och undrade om jag hade nå sommarjobb, annars hade dom till övers. Synd att alla jobb kommer upp på sommaren sen till hösten blir man typ "utkastad". men men så är det. Det är ju bra att prova på lite olika saker så man får in några fötter:)
Har bakat världens godaste limpa: fillimpa. Jättelätt att göra och jättegod! och rätt nyttig!.
Efter jobbet i dag åkte jag å familjen till orbaden och badade, nova stormtrivdes så klart:D . Efteråt åt vi på kampingens servering: paj och sallad MUMS!. .. Just de ja, va till fagernäs igår med hon som jag e assistent åt, och hennes make, dotter, barnbarn och deras far:) då bidde de tacopaj och sallad, å en chokladbakelse till efterrätt;) . men ingen paj klår den tacopajen vi brukar göra! namnam!.
I kväll åkte jag och tytis och hälsade på Lukas och hans familj:) han är så goooo!!! så himla söt! kan inte fatta att dom växer så fort asså!. han är redan 5 månader, å novis redan 16 månader:/ . Hon var iaf  jättego med lukas och kramade han jättemycket;) . . Vad vore livet utan barn??.  Nu kan man verkligen säga att livet leker:)

Nä nu tror jag att jag ska baka mig en till fillimpa, den andra tog ju slut på en grisblink;)

Tack för inbjudan theo m famij! gulligt kort på dig gubben!

CU!!!! ♥


ny frisserad m.m


makeover

Har vart på skönhetsmakarn i da å gjort en lite makeover: vaxat och färgat ögonbryn, klippt och färgat hår och ögonfransar:) som vanligt blev jag nöjd!...Ja förutom att jag har lite färg på huden men det försvinner snart:)
För första gången på väldigt länge är nova på dagis i dag. Även fast jonas är hemma så vill vi att hon ska vara där en dag i veckan så att hon inte glömmer bort liksom så vi måste skola om och hålla på.. Hon tycker ju att det är kul att leka å så där också låter det som.

Igår skulle jag ju baka men det blev så sent så vi gör det i dag i stället:) . Men jag sprang iaf runt forsön igår! (skönt).
Brukar göra så att vi byter barnvakt med varann sys och jag, åsså springer vi så det e lämpligt!. Till hösten ska jag börja på nåt sånt där boxningsgrejs som man ska vara två på, ser verkligen fram emot det!.

kanske skriver en rad i kväll å.. känner mig lite slö nu... :)

Västerås dåråå:)

ja, som ni kankse har sett så va vi på power big meet i västerås. Askul å jättemycket trevligt folk!. Många bollnäsbor vare där. Åkte dit på fredan efter att vi lämnat tytan i vallsta. Sen när vi kom dit så var det väl i princip fylla för dom flesta hela kvällen:) men sköjj vare!. Hade ju så himla tur med vädret den dagen. Bada och gick runt och tittade på bilar och hälsade på folk som pöjkarne kände.
På lördagen va jag lite dålig så jag tog det mest lugnt å va nykter, medan andra tog en grogg till frukst sen flöt det bara på hehe. senare på kvällen så ångra ja mig att jag inte fortsatte jag med, för det var mindre kul att gå runt med packade killar hihi, men jag hade lovat att köra på crousingen då så jag gjorde det i stället. Kände att jag ville vara kapabel till att köra dagen efter å när vi skulle hem till lill-t. Polisen hade ju blåskontroll å så också...
Hursomhelst så var det jättekul, men det var sååå skönt att komma hem till lilltytan på söndagen. Men va konstigt det är med barn : borta är nova jättesnäll låter det som, men när vi kom hem så var hon mellan golv och tak hela tiden.Hon hade väl hållit innne allt de när hon va med farmor å faffa kanske (?). :)

Igår tog vi det bara lugnt hela dagen, å i dag har jag jobbat åt pass team. Jobba som personlig assistent tycker jag är hur skönt som helst! som i dag så bakade vi hela förmiddan:) . Lättförtjänta pengar!. Va lite extra bra i dag för jag jobbade med sys:) Å vi blev båda inspirerad så när hon har slutat ,ska vi baka muffins med chokladbitar i, å med hallon och vit choklad mm;) Medans får barnen leka med varandra.

 en väldigt liten del av kampingen



Have a nice day!


power meet i västerås:D

smygarn i plysch:D Sjölander å "kapten krok" me..bubbs gänget micke p love is in the air hohohoh:)

hej hej

Hej allihop!

Jag har inte sovit ett smack på hela natten , å är ändå relativt pigg nu! inte likt mig! tror inte jag behöva sova bara, eftersom jag fick en sovmorgon till kl 13 så fick väl min kropp en chock:) hehe.
Har iaf jobbat i dag 6:30- 15. Sen åkte jag till mamma och hälsade på åsså sprang jag och sys en runda på 10250-nånting steg:) , å just de ja, innan de gick jag och handlade också!.

Nu försöker jag att natta min lilla unge, som har varit väldigt lättsam en lång tid nu (förr var det ett helvete att natta henne) men nu verkar det inte alls gå nå bra... inget hjälper, hon bara gråter... å jag tänker INTE låta henne somna i min famn. Då blir det som förr å det vill jag inte. Usch det är jobbigt när det är så här!. å Jonas e inte hemma, han är i vallsta.

Nej Hanna, jag vet att det inte såg bra ut med en bild på nova med en colaburk, men det var bara en mun kvar ungefär sen gick hon mest och lekte med den:)

Nu måste jag försöka göra något åt min lilla flick som står uppe i sin säng och klagar å är arg.

I´ll be back!


RSS 2.0