tacopaj

Tjena!

gud vad jag är dålig på att skriva i min blogg! går lite lång tid emellan ibland:/

Jag har fått hem min kära cross trainer nu:) jihoo! . 3800 kr kostade den så nu har man inte så mycket kvar hehe. men det är nog värt de! tänk va dyrt de blir å träna på gym jämt å ständigt! fast jag tar det väldigt lugnt nu eftersom jag är gravid och otränad dessutom!. första dagen tränade jag i fem minuter på nivå 1 av 8, å fick sån j-vla träningsvärk i ryggen i lite i benen! , så den tar bra på min otränade kropp:) . när bebbe har kommit ska jag köra igång på riktigt!.

Har jag berättat att min bror å hans tjej har tid för bf en dag efter oss? hehe ska bli kul å se vem som får först! ;)

Är ju jättesugen på hund ja nu! har ju vart det ända sen i somras när jag å "Fi" va å kollade på sötnosarna i flästa!.
jag har växt upp med hund å nu tycker jag att nova å h*n i magen ska få göra de! vet inte när det blir men det blir valpar där till sommaren igen;) . det e en liten å lämplig hundras: staffordshire bullterrier. dom e så fina å jag har läst mycket om dom å det står att dom anses vara mycket barnvänliga!.

i kväll blire tacopaj:) mumma!!!

hät e receptet på den underbart goda pajen!

En matig tacopaj

NYHETER-05s31-mat-8_368 En rejäl paj, det här. Räcker till ett par gäster också.

Det här behöver du

(4 personer)

Degen:

4 dl mjöl

2 tsk bakpulver

0,5 tsk salt

50 g margarin

1,5 dl mjölk

Fyllningen:

500 g köttfärs

1 msk olja

1 lök

1 påse tacokrydda

2 vitlöksklyftor

1 dl vatten

3 tomater

2 dl crème fraiche

4 msk majonnäs

2 dl riven ost

Garneringen:

1 rödlök

8 peperoni

Så här gör du

1. Sätt ugnen på 200 grader.

Blanda ihop mjukt margarin med torra ingredienser.

2. Häll i mjölken och rör ihop.

3. Tryck ut degen i en form med lite högre kanter. Förgrädda inte!

4. Skala och hacka löken.

5. Stek köttfärsen och löken. Pressa i vitlöken.

6. När köttfärsen är stekt tillsätter du tacokryddorna och vattnet.

7. Låt puttra tills vattnet nästan är borta.

8. Häll köttfärsen i pajskalet.

9. Hacka tomaterna och lägg ovanpå köttfärsen.

10. Blanda ihop crème fraichen, majonnäsen och den rivna osten och bred ut smeten över tomaterna.

11. Grädda i ugnen i 12-15 minuter tills ytan fått fin färg.

12. Skala och skiva rödlöken.

13. Garnera med rödlöksringar och peperoni och servera med grönsallad eller hackade grönsaker, nachochips och kanske en salsa.



Bästa tacopajen

Tid: 45 minuter



fin fin vovve dehär...




Kommentarer
Postat av: sandra

jag har en Eng staff/amstaff blandning här hemma, Sån söt flicka....Hon letar efter en ny familj :P

2008-11-01 @ 10:44:06
URL: http://unionfairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0